2777
2789
عنوان

ترسو ها نیاید

390 بازدید | 52 پست

((اینی که میگم به نظر خودم خیلی ترسناک نیست ولی اگه خیلی زود میترسید نخونید اینو یا اگه خیلی کنجکاو شدین که قضیه چیه سیو کنید صبح بخونید..))

تقریبا یه ربعه تو اتاقم صدای کیبورد میاد یعنی یکی داره تایپ میکنه. لپتاپم بستست، حتی رفتم چک کردم برادرم داشت تلوزیون نگاه میکرد اتاق مامان و بابامم اونطرف خونست صدای تایپ عمرا از اونجا باشه... همسایه رو که اصلا فکرشم نکنید 😰

من تا صبح چیکار کنم 😭

خودت کجایی؟!

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصوراته ذهنته

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

از ی جا دیگس بابا جنم باشه دسگا تایپه نامرئی نداره ک دگ از پنجره ای کولری چیزیه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور