سلام دوستان من از هفته ده و پنج روز ب بعد کنار استخون لگن ک نزدیک ب تخمدان میشه یچیزی حس میکنم گرد میشه بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیس الان یازده هفته ام هنوزم هست ایا اون نینیه؟؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
من ن شکم دارم ن چربی میگن اگر جفت خلفی باشه و شکمو اینا نداشته باشی میفهمی تو دلم نیستا طرف چپم اون ...
منم چربی شکم نداشتم و اتفاقا جفتمم خلفیه ولی نه جنین نیست خیلی خیلی زود حرکاتشو بفهمی هفته ۱۵ ب بعده اکثرا بعد هفته بیست میفهمن من از ۱۴-۱۵ متوجه شدم
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
ممکنه رحمت درحال رشد باشه ممکنه تخمدانات باشن من ک ب دکترم هرچی میگفتم میگفت طبیعیه