2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 13 پست
سلام دوستان من از هفته ده و پنج روز ب بعد کنار استخون لگن ک نزدیک ب تخمدان میشه یچیزی حس میکنم گرد میشه بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیس الان یازده هفته ام هنوزم هست ایا اون نینیه؟؟

نه عزیزم تو هفته های پایین اصن نی نی و حس نمیکنی🤗

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تو هفته های پایین اصن نی نی و حس نمیکنی🤗

من ن شکم دارم ن چربی میگن اگر جفت خلفی باشه و شکمو اینا نداشته باشی میفهمی تو دلم نیستا طرف چپم اون کنار کنار پس اون چیه چند روز تو فکرم

من ن شکم دارم ن چربی میگن اگر جفت خلفی باشه و شکمو اینا نداشته باشی میفهمی تو دلم نیستا طرف چپم اون ...

منم چربی شکم نداشتم و اتفاقا جفتمم خلفیه ولی نه جنین نیست خیلی خیلی زود حرکاتشو بفهمی هفته ۱۵ ب بعده اکثرا بعد هفته بیست میفهمن من از ۱۴-۱۵ متوجه شدم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
اها مرسی پس اون چیه شاید رحم دارع کم کم سفت میشه

ممکنه رحمت درحال رشد باشه ممکنه تخمدانات باشن من ک ب دکترم هرچی میگفتم میگفت طبیعیه 

شایدقابل باورنباشه اما من ازهفته های خیلی پایین حرکت دخملیمو حس میکردم،،میگن چون بارذاری سوممه اینطو ...

شما سومی اره دیگه من ک حرکتی متوجه نمیشدم یا تمونی فقط دست ک میزنم معلومه ی چیزی هست فقطم سمت چپ

ممکنه رحمت درحال رشد باشه ممکنه تخمدانات باشن من ک ب دکترم هرچی میگفتم میگفت طبیعیه 

اها اخه تازه سونو رحمی دادم چیزی نبود سالمه همه چیم شکر خدا فقط و اون گردیه فکرمو مشغول کرده

اون جفته نی نی نیس، منم فکر میکردم نی نی باشه، آخه انگار وول می‌خورد، ولی بعدآ پرسیدم گفتن جفت بوده ...

مامانمم گفت شاید جفت باشه مگه جفت با نی نی پیش هم نیستن؟؟