2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
لباس بچه دوستشو دوختم فقط اتوش مونده بهش بده ..گفت حاضره گفتم اتو بزنم بعد ببر یهو گفت نه خودت مهمی ...

ای بابا چرا همچین میکنه....شما ک چیزی نگفتی..

البته مردا بچه ای بیش نیستن ک فقط ریش و سیبیل دارن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چرا همچین میکنه....شما ک چیزی نگفتی.. البته مردا بچه ای بیش نیستن ک فقط ریش و سیبیل دارن..

خیلی دلمو شکست تواین چندروزه انقد عذابم داد😭😭😭😭اصلا دیگه حسی واسه درست کردن غذا ندارم😢😢😢😢خیلی حالمو خراب کرد 😭😭😭

خیلی دلمو شکست تواین چندروزه انقد عذابم داد😭😭😭😭اصلا دیگه حسی واسه درست کردن غذا ندارم😢😢😢😢خیل ...

اگه هر دو اهل صحبت کردنید بشینید با هم بحرفید نه ک وقتی عصبی هستید..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اگه هر دو اهل صحبت کردنید بشینید با هم بحرفید نه ک وقتی عصبی هستید..

من اهل صحبتم اما الان اگه بخوام حرفی بزنم مثل الان قلبمو خیلی میشکنه😢😢اصلا یهویی نفسم بند اومد انگار😢نمیدونم این حرفاش واسه چیه😔😔😔😔...فقط قلبم خکاست از حرکت وایسه😢😢😢

😔ای وای  خب چرا ؟؟ دلیلش؟؟  بیخیال باش ی مدت

اصلا نمیدونم دلیل اینکاراش چیه ..من که خیلی خستم دیگه😔😔😔مگه میشه بیخیال بود فقط خودمو نابود کردم باغصه هام

برام دعا کن لطفا😔😔😔😔😔باهم خیلی خوب بودیم 

اسفند دود کن 

تو همین سایت ی جا خوندم ذکر یا ودود و ۱۰۰۱ مرتبه رو چیزی بخونی بش بدی بخوره انشاالله خوب میشه و محبتارو زیاد میکتع