2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
لباس بچه دوستشو دوختم فقط اتوش مونده بهش بده ..گفت حاضره گفتم اتو بزنم بعد ببر یهو گفت نه خودت مهمی ...

ای بابا چرا همچین میکنه....شما ک چیزی نگفتی..

البته مردا بچه ای بیش نیستن ک فقط ریش و سیبیل دارن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا چرا همچین میکنه....شما ک چیزی نگفتی.. البته مردا بچه ای بیش نیستن ک فقط ریش و سیبیل دارن..

خیلی دلمو شکست تواین چندروزه انقد عذابم داد😭😭😭😭اصلا دیگه حسی واسه درست کردن غذا ندارم😢😢😢😢خیلی حالمو خراب کرد 😭😭😭

خیلی دلمو شکست تواین چندروزه انقد عذابم داد😭😭😭😭اصلا دیگه حسی واسه درست کردن غذا ندارم😢😢😢😢خیل ...

اگه هر دو اهل صحبت کردنید بشینید با هم بحرفید نه ک وقتی عصبی هستید..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اگه هر دو اهل صحبت کردنید بشینید با هم بحرفید نه ک وقتی عصبی هستید..

من اهل صحبتم اما الان اگه بخوام حرفی بزنم مثل الان قلبمو خیلی میشکنه😢😢اصلا یهویی نفسم بند اومد انگار😢نمیدونم این حرفاش واسه چیه😔😔😔😔...فقط قلبم خکاست از حرکت وایسه😢😢😢

😔ای وای  خب چرا ؟؟ دلیلش؟؟  بیخیال باش ی مدت

اصلا نمیدونم دلیل اینکاراش چیه ..من که خیلی خستم دیگه😔😔😔مگه میشه بیخیال بود فقط خودمو نابود کردم باغصه هام

برام دعا کن لطفا😔😔😔😔😔باهم خیلی خوب بودیم 

اسفند دود کن 

تو همین سایت ی جا خوندم ذکر یا ودود و ۱۰۰۱ مرتبه رو چیزی بخونی بش بدی بخوره انشاالله خوب میشه و محبتارو زیاد میکتع