2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اين خانم راست ميكه من كه نميزارم شايد يكي دلش خواست اما نداشته باشه بخره كناه داره

من خودم ندارم...ولی میدونم میلیون ها نفر پولدارتر و خوشبخت تر از من دارن زندگی میکنن. ..با دیدن یا ندیدن طلا واقعیت که تغییر نمیکنه...مهدکودک نیست که من خوراکی دست یکی ببینم هوس کنم بشینم گریه کنم که.... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
النگوهای من خوشگلن؟حسودی نکنین عشقا

وای من عاشق این النگو رنگی رنگی برق برقی هام

عزیزم از کجا خریدی؟

(مثلآ من جاری یا خواهر شوهرتم)

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

اینم دستبند دخترم😁😁

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
وای من عاشق این النگو رنگی رنگی برق برقی هام عزیزم از کجا خریدی؟ (مثلآ من جاری یا خواهر شوهرتم)

چشت کور شوشوجانم از ایتالیا برام اورده😎😎😎

ندارم ندارم ندارم....
رو کدوم کلیک کنم؟ حداقل راهنمایی کنید

شکل عکس بالا کادر جایی که نظر میدی بزن رو اون

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اینم دستبند دخترم😁😁

جیگرشوووووو

چه دستای خوردنی ای داره😍😍

عروسش کنی

تولدش هم مبارکه

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
زشت اینه که ما چشم دیدن خوشی دیگرانو نداشته باشیم.بهتره یه کم دلمونو صاف کنیم تا خدا به ماهم بده.برا ...

چرا فکر میکنی چشم خوشی دیگران و نداریم؟ 

فعلا شمایی که چشم دیدن منظور منو نداری. 

*خوبه اولش گفتم ندیده مبارکه.*

تو تیکه اولشو نمیبینی میای دستتو میزاری رو تیکه اخر

واقعا متاسفم برات که اینطور توهین میکنی به طرف مقابلت

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
چشت کور شوشوجانم از ایتالیا برام اورده😎😎😎

سفارش میدم بگو همین مدلی برا منم بیاره😁