2777
2789
چشت کور شوشوجانم از ایتالیا برام اورده😎😎😎

واقعآ که! شوشوت نمیتونس واسه خواهرش هم یکی بیاره؟؟ واه واه واه

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره رو همون میزنم

خیب بگرد دنبال عکس مورد نیظرت تو پوشه ها کلید کن تاییدو ارسال

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
چشت کور شوشوجانم از ایتالیا برام اورده😎😎😎

😂😂😂😂😂 اسفند دود کن ماشاالله چه به دستت میاد

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
میگه تصویر را اینجا بیندازید میزنم روش میره ،تو گالری هم نمیره    

تو گالری نمیره از تو فایلو پوشه ها بیار.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
واه واه ملت چه پررو تشریف دارن نمیبینی اینا تکن سفارشی برام ساختن که به پشای دستم بیاد

با پشمات ست کردی؟😂😂😂😂😂😂😂😂 تو رووووووحت

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
واه واه ملت چه پررو تشریف دارن نمیبینی اینا تکن سفارشی برام ساختن که به پشای دستم بیاد

😥بدجنس😤 اصلا النگوات زشتن.اه اه برا خودت😂