2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهت توهین نکنن ناراحت بشی لغو کاربری کنی صلوات😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

كو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
چرا میگه کلیک کنید ،میزنم نمیاره؟

یبارم که زود رسیدم استارتربلدنیس عکس بزارم🙁

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
یبارم که زود رسیدم استارتربلدنیس عکس بزارم🙁

میبینی تو رو خدا؟😐😐

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

ندیده میگم مبارکه

ولی زشته بچه که نیستین عکس طلاتونو میزارین

تو این گرونی ممکنه کسی نتونه بخره 

دور از اخلاقه که عکسشو بزاریم ممکنه کسی دلش بخواد

برای اینکه اینو درک کنین بهتره خودتونو بزارین جای طرف. 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
میبینی تو رو خدا؟😐😐

وای خدا عین خودم گفتی😂😂😂