2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا عین خودم گفتی😂😂😂

تکون بده  عو عو  تکون بده😎😎

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
تکون بده  عو عو  تکون بده😎😎

😂😂😂❤❤

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
قبلا گذاشتم به خدا الان نمدونم چرا هنگ کرده اگه بلدی بگو چکار کنم

توی گوگل بزن راهنمای عکس گذاشتن در نی نی سایت

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

ما که راحت گذاشتیم الکی طول میدی چرا

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍

خودتی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
ندیده میگم مبارکه ولی زشته بچه که نیستین عکس طلاتونو میزارین تو این گرونی ممکنه کسی نتونه بخ ...

زشت اینه که ما چشم دیدن خوشی دیگرانو نداشته باشیم.بهتره یه کم دلمونو صاف کنیم تا خدا به ماهم بده.برای اونیکه داره خوشحال بشیمو آرزو کنیم خدابیشتر بهش ببخشه که خدا این دعارو درمورد خودمون مستجاب کنه.بچه شدیم مگه بادیدن خوشی و دارایی یکی دیگه ناراحت بشیمو حسرت بخوریم؟

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

خودتی

نه بابا 

ندیده میگم مبارکه ولی زشته بچه که نیستین عکس طلاتونو میزارین تو این گرونی ممکنه کسی نتونه بخ ...

اين خانم راست ميكه من كه نميزارم شايد يكي دلش خواست اما نداشته باشه بخره كناه داره