2777
2789

از زمانی که خوش بودین

از زمانی که حس کردین خوشبخت تر از شمانیست

از بهتریناش دیگه

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

دیروز دوتا مانتو گرفتم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش شب خاستگاریم

یکیش شب زایمانم 

الانم تک تک لحظه هایی که پسرم میخنده شیر میخوره راه میره غذا میخوره دست میزنه هممممش و همش

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

بیخیال

یه عده چنان میان آااااااه حسرت میکشن و میگن خدا شانس بده انگار ما دیو دوسریم که حق اینا رو خوردیم. که ترجیح میدم دیگه حرفی تو اینجور تاپیکا نزنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

اون موقعه ک خوابم نمازم رفتارم درسم ب موقعه و بجا بود

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

عید که سفر بودیم با خانواده ها....

چه کسی میتونست اون لحظه ها از ما خوشبخت تر باشه؟؟؟

وقتی که توی جمع هنوزم از اون‌نگاه عاشقونه میکرد و دلم کلی میرفت❤❤❤

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

نمازو بچسب بقیش ان شالله درست میشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

وقتی تو اتاق زایمان بودم یهو شوهرم از در اومد تو و دستاشو سفت گرفته بودم و سفت فشار میدادم و به چشاش خیره شده بودم که یهو صدای گریه جوجوم رو شنیدم

بعدشم شوهرم بند ناف دخترم رو برید😍😍😍😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

احساس خوشبختی دارم برا ابنکه کلا به وجود کسی نیاز ندارم حالمو خوب کنه یا محتاج محبتی باشم و توقعی از کسی ندارم و دارم سعی میکنم زندگیم بسازم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

آره منم اونوقتا که با خدا رابطم خوب بود خیلی خوشبخت تر بودم و آرومتر ولی الان نه خیلی ازش دورم 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

بهترین زیاد داشتم نمیدونم کدوم رو بگم ولی هیچی مثله جلسه خاستگاری نمیشه که اس داد بهم هروز خوشگلتر از قبل میشی😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....