2777
2789

منم تكپوش دارم ولي دوست دارم بفروشم دستبند بخرم يه پلاك و زنجير هم دارم اونم ميخوام با يه نيم ست عوض كنم ولي وقتي فكرشو ميكنم طلافررش از اين معاوضه من چقدر سود ميبره اين كارو نميكنم🤪🤪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش اومدی خواهر😍😛

فدا مدا🙄من باشم حتی اگه ضرر کنم عوض میکنم چون دلم میخاد نمیخام آرزوی چیزی رو دلم بمونه 😊😊😊

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
فدا مدا🙄من باشم حتی اگه ضرر کنم عوض میکنم چون دلم میخاد نمیخام آرزوی چیزی رو دلم بمونه 😊😊😊

آخه امروز دستبند ميگيري فردا النگو دلت ميخواد النگو ميگيره دو سه روز بعد اونم دلتو ميزنه البته شايدم من اينجوريم🤭😂

یعنی عوض نکنم اخه طفلکی خیلی پایه است همیشه ایندفعه میگه نه

ن عوض نکن

من طلا زیاد داشتم هر دفعه بخاطر بدهکاری شوهرم می‌فروختم.مامانم خیلی گفت پول قرض کن ولی طلاهاتو نفروش گوش نکردم.الان طلا ندارم و هیچ وقت هم نمیتونم بخرم

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم

پس چرا من اصلا به فکر طلا نیستم؟ سه تا سرویس داشتم دوتاشو فروختم برای خونه خریدن یه سرویس مونده که فقط توی عروسی ها استفاده میکنم اصلا هم بفکر خریدن نیستم مدام توی فکر اینم که ماشین بهتر بخریم خونه مون رو عوض کنیم یه بزرگتر بخریم