2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی قشنگم زیاد بدم نمیاد اما دوساله دارمشون

😘فدا.خب پس ضرر نمیکنی اصلا بعد 2سال بااین قیمت هاا😃ولی هرچی دوست داری بگیر طلا برای زینت استفاده میشه در اصل نه سرمایه😅

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
منم تكپوش دارم ولي دوست دارم بفروشم دستبند بخرم يه پلاك و زنجير هم دارم اونم ميخوام با يه نيم ست عوض ...

منم مثل تو .روز دختر مامانم برام گوشواره خرید 😍ولی دودلم باز میگم بدار پولدارشم بعد عوضشون کنم😆😆😆

ن عوض نکن من طلا زیاد داشتم هر دفعه بخاطر بدهکاری شوهرم می‌فروختم.مامانم خیلی گفت پول قرض کن ولی طل ...

مرسی عزیزم اره همینا سرمایه است دیگه ..عزیزم انشالله بهتراشو بخری 😍

پس چرا من اصلا به فکر طلا نیستم؟ سه تا سرویس داشتم دوتاشو فروختم برای خونه خریدن یه سرویس مونده که ف ...

عزیزم منم که هرلحطه بفکرش نیستم اما خو بنطرم ارزش داره طلا ادم بخره ..منم یه سرویسمو فروختم گداشتم بانک ای حال میکنم باسودش😆😆😆دیگه الانم نمیشه خرید طلا😢

😘فدا.خب پس ضرر نمیکنی اصلا بعد 2سال بااین قیمت هاا😃ولی هرچی دوست داری بگیر طلا برای زینت استفاده م ...

اره دوساله تو دستمن😁😁آره مثلا اون انگشتر تک نگینمو از ته دل دوست دارم اما چون سابقم خوبه تو گم کردن دست مامانمه برام قایم کرده😁😁تازه همین النگوها درنمیان وگرنه تاالان نبودن😁😁..بعضی طلاها خیلی نازن مثلا انگشتر ..قربونت دوستم😍😍😍

اره دوساله تو دستمن😁😁آره مثلا اون انگشتر تک نگینمو از ته دل دوست دارم اما چون سابقم خوبه تو گم کرد ...

😁👍👍فداتم که😚😚امیدوارم زودتر یه خوجل شو بگیری همش نگاش کنی صفا کنی😃

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌