2821
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 58 پست
اخه من تازه عضوشدم چم وخم کاردستم نی.هرکی هم تایپیک میزنه من نظرمیزارم نمیدونم درسته یانه

اره خوب میکنی نفسی گزارش نزن مگه خودشون بخوان تو اون سه نقطه پایبنه باگزارش تاپبک میترکه یا طرف کاربریش😆..لایکتم که میکنن رو اون قلبس یعنی نظرتو پسندیده ..

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطف دارے.چی شده عزیزم چرا حالت خوب نیس؟اگه دوست داری بگو ب من

عزیزم چندوقته رابطمون باشوهرم اصلا خوب نیست قهر کرده😔😔😔😔

متأسفم   نمیشه بزرگترا پا درمیونی کنن و شما رو آشتی بدن؟

عزیزم شوهرم مغروره😔😔😔خانوادش خیلی پست منن و دارن همش کارایی میکن که اشتی کنیم ما😢

نمیدونم چی بگم واقعا.    

فداتشم دوستم برام خیلی دعا کن چندوقته حالم اصلا خوب نیست از زندگی سیرم خیلی غصه خوردم چندمدته😢😢😢

فداتشم دوستم برام خیلی دعا کن چندوقته حالم اصلا خوب نیست از زندگی سیرم خیلی غصه خوردم چندمدته😢😢😢

زنده باشی نازنینم.حتما برات دعا میکنم

میگن ذکر یا ودود خوبه.روزی هزار تا بگو ان شاءالله آشتی میکنین گلم

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم
زنده باشی نازنینم.حتما برات دعا میکنم میگن ذکر یا ودود خوبه.روزی هزار تا بگو ان شاءالله آشتی میکنین ...

قربونت برم عزیزم سلامت باشی😘خیلی خوندم خواهر انقد دعا وچله😢اما بازم میخونم باشه عزیزم مرسی گلم😍