2777
2789
عنوان

کسی هس تالا درد ناف گرفته باشه ؟

29559 بازدید | 26 پست

نافم خیلی درد میکنه. ماه قبل درد گرفت ۵ روز بعد خوب شد انقد درد داشت ک نمیتونستم تکون بخورم. سونوگرافی نمیتونس تشخیص بده چیه بعد کلی بررسی گفتن ته نافت یکم پاره شده و فتق داری . باید جراحی کنی اما نرفتم پ کامل خوب شده بودم الان ۳ روزه ک باز درد دارم و دراز کش موندم. کسی هس تجربه منو داشته باشه کمکم کنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار اینجوری شدم مربی ورزشم گفت نافت افتاده

بعد خودش با یک استکان برام پیچوند و یک دستمال گرم کرد با یک صفحه ی کوچیک مثل زیر پایه مبل گذاشت لاش و گذاشت رو نافم خوب شد گفت هر وقت اینحوری شدی همینکار و کن 

منم همینکارو میکنم خوب میشم

ولی سنگینی هم بلند کنی یا حرکت سنگین انجام بدی هم ممکنه درد بگیره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
علائمت چیا بود

اطراف ناف نبض بزنه ینی افتاده و سر جاش نیست..کم اشتهایی ..خستگی و بی حسی پاها هم علایمشه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
علائمت چیا بود

درد میکرد هر حرکتی میکردم درد و سوزش داشت انگار یکنفر داشت از تو نافم میکشید 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم