2777
2789
عنوان

کسی هس تالا درد ناف گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29582 بازدید | 26 پست
اطراف ناف نبض بزنه ینی افتاده و سر جاش نیست..کم اشتهایی ..خستگی و بی حسی پاها هم علایمشه

نبصش دائمیه ؟ واس من یوقتایی نبض داره ی وقتایی نداره مثلا الان شدیدا نبض داره ک درد میکنه

چی لود دلیلش. من توی نافم درد میکنه جوری ک اصلا نمیتونم اطرافشم دس بزنم

من نافمو پیرسینگ زدم خیلی درد میکرد یه هفته ده روز

با یه صابون آنتی باکتریال روزی‌دوبار شستمش 

الان دیگه خوب شده

وقتی نافت اینجوری میشه باید خیلی مواظبت کنی چون عفونت میکنه فوری

برای شمام همونطور که گفتی چون حساس شده اینجوری میشه

بنظرم برو دکتر برات پماد یا چیزی بنویسه

یا اینکه شمام شستشو بدش مرتب 

که عفونت نکنه درد بگیره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبصش دائمیه ؟ واس من یوقتایی نبض داره ی وقتایی نداره مثلا الان شدیدا نبض داره ک درد میکنه

اره باید ناف سر جای خودش نبض بزنه در غیر اینصورت افتاده

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
وای منم .  مرسی

خواهش میکنم‌بده ینفر که وارده برات بپیچونه خودت دفعه ی اول نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اره من پاهام خاب میره انگار درد داره و نبض اطراف نافمه پس افتاده ؟

خواب رفتن ک ن ولی بی حس شدن از علائمشه..حس نداری راه بری احساس خستگی میکنی..زیاد تشنه ات میشه اشتهای غذا خوردن نداری اگه ناف بیفته این حالتی هستی

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
از کچا پبدا کنم یکیو  

نمیدونم بخدا ازین خانمهای قدیمی تو شهرتون باید پیدا کنی که بلد باشن

اگر هم خواستی کاری و که این کرد بکنی فقط باید به یک جهت بپیچونی نه اونجوری که درد بیاد یک استکان دهانش و بزار دور نافت به یک جهت بپیچون دو سه بار که انجام دادی یک دستمال یا روسری گرم کن یکچیزی مثل نعلبکی هم بزار روش ببندش تا سردکه شد باز کن

از قبل دستمال و آماده کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

[QUOTE=100819400]من نافمو پیرسینگ زدم خیلی درد میکرد یه هفته ده روز 

من نافم خیلی دردمبکنه بعد من باید حتما هرشب حمو؟ برم الان واس همین دردش میترسم بشورمش الان اگ با صابون شسته بشه داخلش ایرادی نداره یعنی؟ بعد صابون دیگ اشکالی نداره اخه نمیشه ک کل بدن با آنتی شست من اصلا تجربه ندارم

سلام دقیقا این اتفاق چن روزیه واسم افتاده گاها اطراف نافم درد میکنه و تکرر. ادرار دارم و پرنوشی اب و مایعات درد نافم طوریه ک بالای نافمه و سمت چپ ناف و پایبن نافو رو درگیر میکنه حالت تهوع هم دارم و خستگی زیاد دلیلش و نمیدونم ب دکتر هم مراجعه نکردم