2777
2789
اگه به من باشه میگم همه پسرا بد هستن مگه خلافش ثابت شه ولی الانمیان منو میخورن من اونقد دختر ساده دی ...

دقیقا عزیزم خیلی قشنگ راهنماییم کردی واقعا حیلی ممنونتونم. هرگز این کارو نمیکنم من تازه بلاکش میکنم بره من میرم دور درسم و اون هم من رو یادش میره اصلا نمیرم سمتش . من خیلی خر بودم عزیزم اگ بدونین چقد خر بودم مثل چشام بهش اعتماد داشتم انقد بهش اعتماد داشتم که گفتم اگ تو یه خونه باهاش باشم بهم دست نخواهد زد فک کردم اینطور پسریه.

ینی اینطوری بهش اعتماد داشتم.

ولی بعدا فهمیدم چه احمق بودم و حدا رحمم کرد ک زود فهمیدم پسرا همشون عین همن😢😢😢😢😢

اتفاقا باید بترسی بترس گه خدا نکرده فردا نشی عین اون مرحوم زن ودختر باید بترسه ترس خوبه چون عقلت را ...

یا خدا . برگ هام ریخت و انقد تعجب کردم که چشام زده بیرون . ینی ۲ سال رفت امد کرد مثل یک پسر خوب تا زهرش رو بریزه ینی یه ادم انقد میتونه نامرد و کثیف بی ذات باشه خدا ب شما رحم کرد عزیزم

😳😳😳😳😳😳😳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا دوستت داشته از زبون من داره بت هشدار میده اکه دلت ازدواج میخاد نماز جعفر بخون روش ساده اش را تو تاپیک هام نوشتم راحته برا ازدواج عالیه عالیه من چند ساله میخونم مرتب خواستگار میاد ولی من هدفم ازدواج نیست میخام مهاجرت کنم خارج میخام با خارجی ازدواج کنم پسرای ایرانی قابل اعتماد نیستن شما مرتب نماز جعفر بخون به نیت رفع شر این پسره یه کار بر اینجا گفت یه خواستگار سمج داشتم رو مخم بود نماز را ۴ ماه خوند هرروز یهو پسره که شر بود رفت از زندگی اش یه مرد عالی خوب وارد زندگیش شد بخون شما هرروزگلم

خدا دوستت داشته از زبون من داره بت هشدار میده اکه دلت ازدواج میخاد نماز جعفر بخون روش ساده اش را تو ...

نه عزیزم به هیچ وجه دلم ازدواج نمیخاد من فقط چون این پسر رو دوست داشتم باهاش موندم و فکر کردم پسر خوب و با وجدانیه فک کردم مثل خودمه ولی نه اون ی سر سوزن از وجدان منو نداره.

برای رسیدن به هدف و درس و دانشگاهم هم میتونم نماز جعفرطیاربخونم جواب میده؟

ممنونم عزیزم که این چیز های خوب و مفید رو بهم گفتی و ذهنم رو باز و آماده کردین برای روبرو شدن با این آدما

خدا کنه آدمای خوب سر راهم قرار بگیرند من واقعا طاقتش ندارم مثل یه بچه میمونم 😔

یا خدا . برگ هام ریخت و انقد تعجب کردم که چشام زده بیرون . ینی ۲ سال رفت امد کرد مثل یک پسر خوب تا ...

بله دخترم پسرا خوب بلدن نقش بازی کنن خوب منتظر زمان میمونن فکر کردی همون اول میان میگن ما قصدمان رابطه است تفریح هست خوش گذرونی هست نه گلم همزمان که با شما هست با هزار نفر دیگه هم هست همون خواستگار مذهبی من همزمان نامزد من بود حدود چند نفر صیغه گرده بود چندتا هم دوست دختر داشت خدا دوسم داشت فهمیدم به همه هم گفته بود قصدش ازدواجه

خدا دوستت داشته از زبون من داره بت هشدار میده اکه دلت ازدواج میخاد نماز جعفر بخون روش ساده اش را تو ...

عزیزم من چیکار کنم همه زود متوجه میشن من ساده ام

قبلا چند بار با خواهرم رفتم نانوایی یه پیرمردی اونجا کار میکنه .

حالا چن وقت پیش خواهرم خودش تنها رفت اون نونوایی و پیرمرده از خواهرم پرسید که خواهرت(یعنی من ) کجاست و چن سالشه وقتی سنمو فهمید ب خواهرم گفت ک چقد خواهرت(یعنی من) ساده س گفت نزارید تنهایی بیاد بیرون خیلی ساده س و فک کردیم بچه اس چطور میخاد بره تو جامعه.

یعنی یه پیرمرد عادی تو نانوایی با چند بار دیدن من تشخیص داد ک چقد ساده ام و باورشون نشد سنم رو😭😭😭

نه عزیزم به هیچ وجه دلم ازدواج نمیخاد من فقط چون این پسر رو دوست داشتم باهاش موندم و فکر کردم پسر خو ...

بله گلم نماز جعفر برا همه چی خوبه اونقد من حاجت محال گرفتم برا بیماری لاعلاج برا شفا سلامتی برا شغل برا درس برا دانشگاه برا همه چی خوبه روش ساده بخون تا خسته نشی بعدم فقط خدا خدا خدا ارتباطات با خدا قوی باشه خدا آدم های بد را ازت دور میکنه خدا مراقب بنده های خودش هست فقط اکه به نشانه ها دقت کنی منم سر نامزدم هی نشانه میدیدم که طرف هیزه هی زنها زا نگاه میکنه ولی یه قول شما دوسش داشتم فکر کردم آدم خوبیه ما دخترا ساده هستیم آخه

بله دخترم پسرا خوب بلدن نقش بازی کنن خوب منتظر زمان میمونن فکر کردی همون اول میان میگن ما قصدمان راب ...

وای اون نامزد شما ک دیگه اوج بی صفتی و نامردی بوده این مردا یک نفر کمشونه همشون اینطوری هستن ینی؟

من دیگه دیدگاهم نسبت به پسرا خراب شد و از همشون متنفرم دیگه حتی از ازدواج هم حالم بد میشه

بنظرم عشق واقعی فقط خدا و بس

ای وای عزیزم نگو خیلی ترسیدم من فکر کردم چون حرف جنسی نزد دیگه خیلی پسر خوبی هست خدایا خیلی ترسیدم ب ...

اگه اهل نماز نیستی نماز اول وقت بخونید

بهتون قول میدم خیلی ازت محافظت میکنه

چون وقتی که با خدا در ارتباط باشی

از محبت و ارتباط با بقیه بی نیاز میشی

انشاءالله که یه آدم با خدا و لایق نصیبت بشه

و خوشبخت باشی 🤲

عزیزم من چیکار کنم همه زود متوجه میشن من ساده امقبلا چند بار با خواهرم رفتم نانوایی یه پیرمردی اونجا ...

خوب منم عین شما هستم دقیقا همه میگن ساده هستی برا همین پسرها میان سمت من میدونن گول میخورم ولی من خدا را خیلی قبول دارم خدا همیشه بم نشان میده خوب دخترم شما بهترین گار ابنه با هیچ مردی پسری صحبت نکنی چون ماها ممکنه گول بخوریم بهتره کمتر معاشرت کنیم باورت میشه غیر پسرا چندتا دختر زن هم میخاستن منو گول بزنن ؟؟بخدا برا قاچاق دخترا به دبی بخدا باورت میشه حتی ازمن به شما نصیحت به هیچ زنی هم اعتماد نکن حرف نزن با کسی اصلا همیشه هم آیه الکرسی بخون حالا من سرپرست خانوادم مجبورم معاشرت کنم بیرون هی برم بیام بخدا رفتم خونه اجاره گنم پیرمرد شکم گنده چاق زشت بوگندو ۸۰ ساله میگه با من دوست میشی؟؟

بله گلم نماز جعفر برا همه چی خوبه اونقد من حاجت محال گرفتم برا بیماری لاعلاج برا شفا سلامتی برا شغل ...

چقدر خوب گفتی چشم هزیزم حتما این نماز رو شروع میکنم خدا بهتون هرچی میخواین بده خیلی انسان خوب و اصیل و دلسوزی هستین در عین حال با تجربه و بالغ . ❤️🩹

من یبار از خدا دور شدم انقد بد بود که نگو با ی جلبک فرقی نداشتم از خدا دور بودن خار و زلیلم کرد ناامیدم کرد پوچم کرد و عذاب کشیدم خیلی.

اما از وقتی از این پسر فاصله گرفتم دوباره احیا شدم جون گرفتم اعتماد بنفسم برگشت انگار دوباره متولد شدم بقران

اگه اهل نماز نیستی نماز اول وقت بخونید بهتون قول میدم خیلی ازت محافظت میکنه چون وقتی که با خدا در ار ...

دقیقا آفرین خوب گفتی آدم وقتی تنهایی خودشو با خدا پر کته دیگه محتاج توجه محبت بنده نیست

اگه اهل نماز نیستی نماز اول وقت بخونید بهتون قول میدم خیلی ازت محافظت میکنه چون وقتی که با خدا در ار ...

خیلی ممنونم عزیزم دقیقا نماز اول وقت و ارتباط قوی با خدا قطعا کمکم میکنه😍🥺

حتما انجام میدم ممنونم ار دعای خوبت انشالله همیشه حال دلتون خوب

چقدر خوب گفتی چشم هزیزم حتما این نماز رو شروع میکنم خدا بهتون هرچی میخواین بده خیلی انسان خوب و اصیل ...

بله گلم منم بخاطر اون تجربه نزدیک به تجاوز حالم بد بود خیلی چند ماه افسرده بودم فقط با پناه بردن به خدا ونماز جعفر آرام شدم عزت نفسم خرد شد از سایه خودم ترس داشتم فقط یا پناه بردن به آغوش خدا خوب شدم یه دفتر دارم با خدا دردد دل میکنم میذارم داخل یه جایی کسی نبینه انگار خدا بم بصیرت داده باطن آدما را میتونم متوجه بشم یعنی اکه یکی قصد بدی داشته باشه یا خوابی میبینم که ذاتش را نشون بده یا یه اتفاقی میافته سریع متوجه نیت بدش میشم همش میگم خدایا آدم های بد را از من دور کن .دخترم بچسب به خدا فقط خدا خدا تنها منبع آرامش هست هرچی میخای بت میده خوبشم میده بشرطی،که به حرفش گوش بدی

خوب منم عین شما هستم دقیقا همه میگن ساده هستی برا همین پسرها میان سمت من میدونن گول میخورم ولی من خد ...

خداروشکر که خدا هواتون رو داره بخاطر ذات پاک و دل مهربونتون هست خوشحالم ک انسان های خوبی مثل شما هستن ک باعث میشن وجود خدا رو احساس کنیم❤️🩹

دقیقا من دیگه باید از هرچی پسره فاصله بگیرم الان که بهش فکر میکنم قلبم میخاد بیاد تو دهنم چون میدونم چقد ساده م و باید بترسم و دور بشم ازشون.

عزیزم شما هم حیلی مراقبت کن خداروشکر خدا مراقبتون هست و خدا لعنت کنه این بی وجود هارو ک زندگی رو برامون سخت کردن .

من دیگه ب خودمم اعتماد ندارم . کاش ادم های خوب سر راهمون قرار بگیرن🥺