2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرتون ديگه ؟مگه در مقابل همسرتون سكوت نكردين و الان جوابشو گرفتين ؟ ميخوام ببينم چقد ديگه بايد ...

۱۱‌ساله ازدواج کردم.اول بگو ضعف تو و شوهرت چیهو اینکه کدوم کارتون عذابتون میده

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
۱۱‌ساله ازدواج کردم.اول بگو ضعف تو و شوهرت چیهو اینکه کدوم کارتون عذابتون میده

اووووو ،من تازه يه ساله 

كوچيكترين كاري برا خانوادم بخوام انجام بدم انقد نيس و كنايه ميزني بهم انقد باد ميكنه انقد عصبي ميشه كه اصلا خودم پشيمون ميشم يني رفتاراش منو هم عصبي كرده 

اووووو ،من تازه يه ساله  كوچيكترين كاري برا خانوادم بخوام انجام بدم انقد نيس و كنايه ميزني بهم ...

ببین من ۱۱سال زندگیمو شروع کردم و۳۰سالمه.طبق تجربه من اولا خودتو دوس داشته باش و سعی کن زن مستقلی باشه خونوادت.و ارزش بده نزار پیش شوهرت کوچیک بشن رازشونو نگو پیشش ک فردا تو دعوا منت میزاره سرت.بعدش کلا مرد جماعت نبلید زیاد رو داد سنگین باش از الان مسولیت بزار رو دوشش اونم با ملایمت ن جنگ و دعوا مازنا هرچی دعوا کنیم اونا دوتا پله بالاترن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
نقطه ضعف خودمم اينه كه بلد نيستم چيكار كنم 😔😔😔

مردا زن بی دسو پارو نمیخوان رانندگی کن. ک مستقل باشی کاراتو خودت بکن سعی کن قدرتو نمایش بزاری و بعدش همش بشین بگو فلانی ازم تعریف میکرد و.. بزار باورش بشه.تعریف هیچ زنیو پیشش نکن.بخودت برس کم حرف باش بهش نچسب بزار این بیاد سمتت

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
مردا زن بی دسو پارو نمیخوان رانندگی کن. ک مستقل باشی کاراتو خودت بکن سعی کن قدرتو نمایش بزاری و بعدش ...

مرسي عزيزم انقد خوب راهنمايي كردي 

ولي من واقعا نميدونم وقتي انقد عصبي ميشه و فحش ميده و كلا حساسه به هركاري كه من براي خانوادم بكنم ،من نميدونم در مقابلش چه رفتاري بكنم؟مراعاتشو كنم و برا خانوادم كاري نكنم؟؟

مرسي عزيزم انقد خوب راهنمايي كردي  ولي من واقعا نميدونم وقتي انقد عصبي ميشه و فحش ميده و كلا ح ...

الان براي مثال بهتون بگم ،مادرم رفته مسافرت يني رفته پيش اقواممون ،چون جايي زندكي ميكنيم كه از همه اقوام دوريم 

بعد پدرمو برادرم تنهان،ميخواستم فردا بگم بيان خونه ما 

البته دو روز پيش رفتيم شب اونجا و من غذا درست كردم باهم خورديم و وقتي برگشتيم باز شروع كرد دادو بيداد و الانم كه گفتم فردا بگم بيان اينجا گفت تو خجالت نميكشي خانواده من تو اين ساختمون هستن دوسه ماهه نكفتي بيان بعد ميخواي باباتو داداشتو دعوت كني بيان ؟؟؟

مردا زن بی دسو پارو نمیخوان رانندگی کن. ک مستقل باشی کاراتو خودت بکن سعی کن قدرتو نمایش بزاری و بعدش ...

نميزاره رانندگي كنم !!! نميزاره با دوستام ارتباط داشته باشم فقط تنها جايي كه ميرم خونه مادرمه اونم با خودش ،تنها يه وقتايي ميرم كه اونم باز با اخم و تخمو عصبانيتو دعوا ....

من متوجه نشدم واس خونوادت چیکار میکنی عصبی میشه؟

هركاري ،باور كنيد هركاري كه يه دختر ممكنه براي خانودش انجام بده 

مثلا مادرم بخواد بره خريد لباسي چيزي بگه بامن بيا توام نظر بده ،يا مثلا مامانم كه نيست بخوام برم برا بابام و داداشم غذا درست كنم خونه خودشون تازه ، تازه اونم كلا تو يه هفته اي كه مادرم نيست  يه بار پيش اومد