2777
2789
سعی کن از هر دهتا کاری ک میکنی یکیشو بگی حساسیتشو ب خونوادتو ازبین ببر.سعی کن الان ک تازه اردواج کرد ...

و اينكه اخه اصلا نميتونم بهش نگم ،چون ميفهمه!

من جايي برم بايد بهش بگم ،اون خودش خيلي كارا برا خانوادش ميكنه كه خيلياشو من بعدها متوجه ميشم چون خوب بيشتر روز بيرونه و من نمفهمم كجا ميره كجا مياد

بنظرتون جواب ميده؟اگه نترسه و اونم پا به پام بياد چي؟!

ببین تو الان فقط میخوای ی نر بالاسرت باشه بری سر زندگیت اونم همش زور و دعوا و جنگ و کتک و سواستفاده خونوادش بعدش ی بچه بیاد ک درد دوری اونم عذابت بده یا واقلا میخوای با ارامش زندگی کنی؟یاااا باید عوض شه اگه تورو میخواد یا نشد ک نشد من دوسم موند پای مرد عوصی دهن بین شکاک الانم ام اس گرف۵درصد احتمال زنده بودنشه بینایشو هم از دس داد.خب طلاق میگرف بدتر بود؟؟

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین من الان یسری چیزا فهمیدم اینه ک کاش قبل بدنیا اومدن بچم یسری کارارو میکردم وقتی با ی ادم ...

اره حق با شماست،يكم دل و جراتم كمه و اينكه همش فك ميكنم شايد بتونم درستش كنم چون به هرحال اخلاقاي خوبم داره و مثلا عاشقم بود 😔😔

ببین تو الان فقط میخوای ی نر بالاسرت باشه بری سر زندگیت اونم همش زور و دعوا و جنگ و کتک و سواستفاده ...

شما گفتي الان تونستي و خوب شد همسرت؟يني الان ديگه زورگو وعصبي نيست؟تو اين موقعيتا قرار گرفتيد قبلا ؟عكس العمل شما چي بود ؟

شما گفتي الان تونستي و خوب شد همسرت؟يني الان ديگه زورگو وعصبي نيست؟تو اين موقعيتا قرار گرفتيد قبلا ؟ ...

الان بابت همين موضوع كه فردا ميخواستم بابامو دعوت كنم و اينا،بنظر شما حق داشتم يا توقع زيادي بود؟؟

الان چون اينطوري كرد و دادو بيدا راه انداخت فردا چيكار كنم؟از روي بابام خجالت ميكشم ،خودم برم براشون غذا درست كنم ؟؟

شما گفتي الان تونستي و خوب شد همسرت؟يني الان ديگه زورگو وعصبي نيست؟تو اين موقعيتا قرار گرفتيد قبلا ؟ ...

مرد عصبی و،زورگو درس نمیشه من فقط خودمو ارومتر کردمو سکوتمو بیشتر کردم غرزدنامو گزاشتم کنار اونم الان ارومتر شد هرررچی من شاخ بکشم اون واسم شمشیر میکشه

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪