2777
2789
هركاري ،باور كنيد هركاري كه يه دختر ممكنه براي خانودش انجام بده  مثلا مادرم بخواد بره خريد لبا ...

مادرم زن صاف و ساده ايه 

و خيلي اهل سياست نيست اصلا بلد نيست چيزي هم ياد من نميده هميشه فك ميكنه با گذشت و مدارا همه چي درست ميشه

مادرم زن صاف و ساده ايه  و خيلي اهل سياست نيست اصلا بلد نيست چيزي هم ياد من نميده هميشه فك ميك ...

خب ایراد اینجاس دیگ.باید خونوادت سیاست داشته باشن بنظرمن مشکلتو با پدرت درمیون بزار باهاش حرف بزنن اگه نشد الان جداشی بهتره با ی بچه.

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اشتباه ما اینه ک قبول میکنیم با خونواده شوهر یه جا زندگی کنیم.منم دقیقن عین خودت بودم البته بااین تفاوت ک مادر شوهرم میشنست میپایید،ببینه کی میاد خونه ما ،فردای اونروز میدویید میومد جروبحث ک چرافلانی اومد خونتون.یا من روزایی ک شوهرم ماموریت کاری داشت،اگر میرفتم پیش مامانم جر و بحث ک چرا رفته پیش مامانش.خداروشکر یکسال بعد دختر خودش شوهرکرد،انقدر اینا رفتن خونش و اونقدر دختره میاد خونه مامانش ک حسابی مادرشوهرم از رورفته.

هركاري ،باور كنيد هركاري كه يه دختر ممكنه براي خانودش انجام بده  مثلا مادرم بخواد بره خريد لبا ...

سعی کن از هر دهتا کاری ک میکنی یکیشو بگی حساسیتشو ب خونوادتو ازبین ببر.سعی کن الان ک تازه اردواج کردی واس خودت از الان ارزش بزار ک اون واست بزاره یعنی چی ک نمیزاره رانندگی کنی بنطرمن این موضوع خلاصه باقهر یا هررر چیزی حل کن چون داره خیلی رو تو فشار وارد میکنه باید ی قهر اساسی کنی یا درس شه یا نشه بکشی کنار

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
اصلا اشتباه ما اینه ک قبول میکنیم با خونواده شوهر یه جا زندگی کنیم.منم دقیقن عین خودت بودم البته باا ...

اره خيلي اشتباه كردم كه قبول كردم ،البته چاره اي ام نداشتم 

ولي اونا به من يا جلوي من كه چيزي نميگن اما حتما جلوي پسرشون ميگن كه اون انقد ميترسه ازشون 

حالا اگر بخوام راهنماییت کنم،میگم شوهر و خانواده شوهر هرکسی یه مدل داره،مثلا یکی باسکوت جواب میگیره یکی با تلافی،یکی با داد وفریاد.ببین مدل شوهرت چجوریه؟هردفعه با یه روش باهاش برخورد کن و ببین ازکدومش جوابی ک میخوای رو میگیری.

چقدر ترسناكه ادم اول زندگي به جدايي فك كنه 😔 ممنون عزيزم كه وقت گذاشتي راهنمايي كردي ايشالا خدا بر ...

عزیزم ببین من الان یسری چیزا فهمیدم اینه ک کاش قبل بدنیا اومدن بچم یسری کارارو میکردم وقتی با ی ادم زبون نفهم درطرفی باید تاپای طلاق پیش رف اگه زندگیشو خواس برگرده اگه ن ک تو خوتو نجات بده ک فردا با ی بچه مصیبت بکسی فک میکنی بهتره؟؟

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
حالا اگر بخوام راهنماییت کنم،میگم شوهر و خانواده شوهر هرکسی یه مدل داره،مثلا یکی باسکوت جواب میگیره ...

منم همینو گفتم.ولی انگار اونا زبون نفهمن پای بزرگتر باید بیاد وسط ک بفهمن این دختر صاحب داره

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
سعی کن از هر دهتا کاری ک میکنی یکیشو بگی حساسیتشو ب خونوادتو ازبین ببر.سعی کن الان ک تازه اردواج کرد ...

بي اندازه فشار رومه،نميدونم از كي كمك بگيرم 

مشاوره هم يه بار رفتم ولي اونم كه فهميد بازم همين اش و همين كاسه،خودشم قبول نميكنه بياد

ميگه خودم هرحا بخواي ميبرمت ،واقعا هم ميبره 

هرجا كار داشته باشم يا خريد داشته باشم اما فقط كافيه بخوام با كسي برم بيرون با دوست يا اعضاي خانوادم !!!

حالا اگر بخوام راهنماییت کنم،میگم شوهر و خانواده شوهر هرکسی یه مدل داره،مثلا یکی باسکوت جواب میگیره ...

مرسي عزيز ،اخه سكوت ميكنم هيچ تغييري ايجاد نميشه فقط خودم انقد خودمو ميخورم و غصهميخورم كه خيلي اذيت ميشم و تلافي هم بكنم كه جنگ ميشه 

بي اندازه فشار رومه،نميدونم از كي كمك بگيرم  مشاوره هم يه بار رفتم ولي اونم كه فهميد بازم همين ...

حالا من نصیحت خواهرنمو کردم بعنوان بزرگتر.تو باید پای بزرگتر بیاری وسط ابن موضوع ن با دعوا حل میشه ن صبر وتحمل.فقط تو میزازه تو زندانی ک واست ساخته

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
مرسي عزيز ،اخه سكوت ميكنم هيچ تغييري ايجاد نميشه فقط خودم انقد خودمو ميخورم و غصهميخورم كه خيلي اذيت ...

همون حرف من شد ن سکوت جواب میده ن دعوا فقط باید بترسونیش از طلاق

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
حالا من نصیحت خواهرنمو کردم بعنوان بزرگتر.تو باید پای بزرگتر بیاری وسط ابن موضوع ن با دعوا حل میشه ن ...

اره همينطوره ،بزرگتر خودمو اگه بيارم وسط ميترسم بي حرمتشون كنه ،بزرگتراي خودشم كه فقط منتظرن كه بشينن پاشو پرش كنن