2777
2789
عنوان

کیک تو پلوپز

334 بازدید | 31 پست

خانوما کیا باپلوپز کیک‌پختن؟

من امروز ازاین پودرآماده ها درست کردم  توپلوپز

اصلاااا پف نکرد😔  مثل کیک‌پز وفر هم بوی خوبی نداد

یعنی اصلا بو نمیداد 

هوس بوی کیک کرده بودم نه خودکیک😆

چرا پف نکرد بنظرتون؟

کیاتجربه پلوپزو دارن؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده بیست بار درست کرده توو پلوپز

خیییلی خوب میشه ، دیگه اصلا از فر استفاده نمی کنم

البته بگم پلوپزم برنامه ی کیک داره، میذارم رو اون برنامه.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من ده بیست بار درست کرده توو پلوپز خیییلی خوب میشه ، دیگه اصلا از فر استفاده نمی کنم البته بگم پلو ...

مال منم برنامه کیک داره   امروز پودزاماده درست کردم اصلا پف نکرد  چراآخه؟

یه کمم شل بود   کامل نپخته بود

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
قبلش ظرف پلوپز گرم شده بود؟!  اگر نه علتش این بوده

بله چربم کردم حتی ظرفوکه نچسبه    بنظرتون دمی بذارم؟

من با پلو پز پختم  پلو پزم کوچیک بود  با کمترین درجه هم گذاشتم تا بیاد بالاش بپزه ته دیگ ...

😆😆😆😆😆😆😆

آخه پلوپز اصلاً برای پختن کیک مناسب نیست

دخترداییم میپزه هی   تودست اون خوب میشه    مال من پف نکرد    اونم پودراماده میزنه

دخترداییم میپزه هی   تودست اون خوب میشه    مال من پف نکرد    اونم پودراماده ...

من خودم تا حالا تو پلوپز نپختم، ولی از هرکی شنیدم میگن خوب نمیشه. پلوپز دخترداییت از اون چندکاره ها نیست؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...