nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 عنوان کیک تو پلوپز 334 بازدید | 31 پست خانوما کیا باپلوپز کیکپختن؟من امروز ازاین پودرآماده ها درست کردم توپلوپزاصلاااا پف نکرد😔 مثل کیکپز وفر هم بوی خوبی ندادیعنی اصلا بو نمیداد هوس بوی کیک کرده بودم نه خودکیک😆چرا پف نکرد بنظرتون؟کیاتجربه پلوپزو دارن؟ اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏 1398/05/21 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atryas عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2015 من با پلو پز پختم پلو پزم کوچیک بود با کمترین درجه هم گذاشتم تا بیاد بالاش بپزه ته دیگ بست مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44930 آخه پلوپز اصلاً برای پختن کیک مناسب نیست حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
نروژ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 618 قبلش ظرف پلوپز گرم شده بود؟! اگر نه علتش این بوده بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰
ayfar عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 1503 پف کردن کیک غیر از زرده تخم مرغ و جوش شیرین به محکم بسته شدن در کیک پز یا فر بستگی داره اگه بیس دیقه اول باز کنی پفش میخوابه
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 8370 من ده بیست بار درست کرده توو پلوپزخیییلی خوب میشه ، دیگه اصلا از فر استفاده نمی کنمالبته بگم پلوپزم برنامه ی کیک داره، میذارم رو اون برنامه. إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 من ده بیست بار درست کرده توو پلوپز خیییلی خوب میشه ، دیگه اصلا از فر استفاده نمی کنم البته بگم پلو ... مال منم برنامه کیک داره امروز پودزاماده درست کردم اصلا پف نکرد چراآخه؟یه کمم شل بود کامل نپخته بود اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 قبلش ظرف پلوپز گرم شده بود؟! اگر نه علتش این بوده بله چربم کردم حتی ظرفوکه نچسبه بنظرتون دمی بذارم؟ اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
mina596 عضویت: 1389/02/13 تعداد پست: 744 من تو کیک پز میپزم اکثرا گاهی اوقاتم تو هواپز چه جوری تو هواپز میپزی مارک هواپزت چیه بعدش خوب میپزه کیک مثل فر یا خمیر وشل میشه
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 من با پلو پز پختم پلو پزم کوچیک بود با کمترین درجه هم گذاشتم تا بیاد بالاش بپزه ته دیگ ... 😆😆😆😆😆😆😆 اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 آخه پلوپز اصلاً برای پختن کیک مناسب نیست دخترداییم میپزه هی تودست اون خوب میشه مال من پف نکرد اونم پودراماده میزنه اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44930 دخترداییم میپزه هی تودست اون خوب میشه مال من پف نکرد اونم پودراماده ... من خودم تا حالا تو پلوپز نپختم، ولی از هرکی شنیدم میگن خوب نمیشه. پلوپز دخترداییت از اون چندکاره ها نیست؟ حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...