nameho مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 عنوان کیک تو پلوپز | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست خانوما کیا باپلوپز کیکپختن؟من امروز ازاین پودرآماده ها درست کردم توپلوپزاصلاااا پف نکرد😔 مثل کیکپز وفر هم بوی خوبی ندادیعنی اصلا بو نمیداد هوس بوی کیک کرده بودم نه خودکیک😆چرا پف نکرد بنظرتون؟کیاتجربه پلوپزو دارن؟ اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏 1398/05/21 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 الاهییی حتما خوب میشه😂💕 پیشاپیش نوش جونتون فدات اگه خوب دربیادایشالله باهمسجان دعات میکنیم چون هردوشکموییم اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
آناشید۷۸ عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 195 چرا؟من همیشه تو پلوپزمیپزم انقدپف میکنه خیلی خوبه من کی بار تو پلوپز درس کردم پلوپز مامانمم خراب شد همش شد ته دیگه😅توش همخوب نپخته بود