2777
2789
عنوان

کیک تو پلوپز

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست
مال منم برنامه کیک داره   امروز پودزاماده درست کردم اصلا پف نکرد  چراآخه؟ یه کمم شل بود&n ...

من یک بار میذارم رو برنامه ی کیک و وقتی تموم میشه اگر کیکم شل باشه، دوباره میذارم رو برنامه ی کیک

نیم ساعت ک بمونه اوکی میشه.

درشو اصلا باز نکن تا نیم ساعت.

من ک تا تموم نشه درشو باز نمی کنم. 

وقتی تموم شد نگاه می کنم اگر نیاز ب پختن داره دوباره میزنم.

یه نکته ی مهم اینه ک پودر کیک های آماده بکینگ پودرشون ممکنه کهنه باشه و ب خاطر این کیکتون پف نکرده.

خودت درست کن خیلی عالی میشه

الان برات دستوره یه کیک راحت و عالی رو میذارم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترداییم میپزه هی   تودست اون خوب میشه    مال من پف نکرد    اونم پودراماده ...

شانس عزیزم ما دریاام ک بخوایم بریم باید افتابه ببریم با خودمون😐

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
من یک بار میذارم رو برنامه ی کیک و وقتی تموم میشه اگر کیکم شل باشه، دوباره میذارم رو برنامه ی کیک ن ...

قربون دستت   فدات 

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
من ده بیست بار درست کرده توو پلوپز خیییلی خوب میشه ، دیگه اصلا از فر استفاده نمی کنم البته بگم پلو ...

پلوپز منم برنامه ی کیک داره

درشم اصلا بازنکردم که پف بخوابه

امااصلافرم خوبی نشد

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

۵ تخم مرغ

یک لیوان روغن

یک لیوان شیر ولرم

یک و نیم لیوان شکر

دو نیم لیوان آرد

یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

یک قاشق چای خوری وانیل

اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر پنج دقیقه هم میزنی، اگر همزن نداری ده دقیقه بزن

بعد آرد رو با بکینگ پودر قاطی کن و سه بار الک کن

در سه مرحله به مایه اضافه کن و هم بزن

بعد شیر ولرم رو بریز

بعد هم روغن.

حالا کف قابلمه ی  پلوپزت رو چرب کن

مواد رو بریز توش

و دکمه کیک رو بزن!

تنها نکته ش اینه که سعی کن همه ی موادت رو چند ساعت قبل از یخچال بذاری بیرون تا ب دمای محیط برسن.

نوش جون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

اینه خانوما مارک Atech 

۵ تخم مرغ یک لیوان روغن یک لیوان شیر ولرم یک و نیم لیوان شکر دو نیم لیوان آرد یک قاشق غذاخوری ب ...

دستت دردنکنه    فردابرم اینو یه تست بکنم  ‌خیلی هوس کردم

خاک برسرم

والله توحاملگیم اصلا هوس چیزی نکردم     الان چندروزه چنان بوی کیک افتاده توسرم

دستت دردنکنه    فردابرم اینو یه تست بکنم  ‌خیلی هوس کردم خاک برسرم والله توحاملگیم ...

الاهییی 

حتما خوب میشه😂💕 پیشاپیش نوش جونتون

اره جان حتما دم کن بزار که درزی باز نمونه

آره آخرش که تایم کیک تموم‌شد  بوق زد   من دروکه بازکردم تو کناره های در آب بود   ازگرمای بخار داخل ظرف 

بنظرم‌دم‌کنی بذاره آدم بهتره   اون آبو جذب میکنه