2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 37 پست
الهی من برای دل داغدیدت بمیرم دلم گرفت گریه نکن خدا هم طاقت دیدن اشک یتیم رو نداره

خدانکنه عزیزم😕

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

منم بابام تصادف کرده توی کماست 

خیلی می فهممت حساس شدم بهم میگن تو اشکم درمیاد

دلت شکسته است برای من دعا کن بابام خوب بشه

من برات دعامیکنم خدا بهت صبر بده ، مطمین باش خدا خیلی هوات و داره😟😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدابیامرزه پدرتو زنه رو سرویس نکردی چرا

بهش گفتم  خوبی تو😐 منظورم اینه مثل  خواهرم ول خرجه 😐 باش  دوراز جونش😐😐😐  بیشعوره دیگه  چیکارش کنم نوکیسه است هرچی میخوره تو گروه میگه از اب انبه بگیر تا املت   اخرش بهم گفت زبونت لال بشه خیلی بیشعوری یه دوراز خون بگو     منم گفتم باشه و لفت دادم

منم بابام تصادف کرده توی کماست  خیلی می فهممت حساس شدم بهم میگن تو اشکم درمیاد دلت شکسته است ...

ایشاالله   بابا شفا  پیدا کنه   بیاد  بغل بگیریش حسابی  ببوسیش  😘😘😘  من حسرت یه لحظه  دیدنشو  به دلم موند کاش میبوسیدمش کاش 😢😢😢

دلم و سوزوند بد پرید بهم به خدا  انتظار نداشتم تو گروه از حرف زدنم  ایراد گرفت &nbs ...

معلومه تازه به دوران رسیده است

ثروتمندای واقعی تظاهر نمیکنن ، و نمیخان توچشم دیگرون بیارن چون نیازی ندارن

ولی اونایی ک خود کم بینی دارن ، باید یکاری کنن ک دیده بشن 

اونم درون خودش ضعفی داره ک اینکارو میکنه

ببخشش

😢😢😢😢😢😢😢از دست دادن پدر و مادر خیلی درد بدیه ، هیچ وقت ادم اروم نمیگیره  انشالله خدا بهت ...

اره هیچ وقت  مثل زخمه    خوب میشه ها دردش یادت میره ولی جاش تا همیشه هست تا ابد

معلومه تازه به دوران رسیده است ثروتمندای واقعی تظاهر نمیکنن ، و نمیخان توچشم دیگرون بیارن چون نیازی ...

اهوم اره

ادم درد خودش کمشه ، حرفای بقیه چیه اتیش بزنن به جون ادم  ازاول باید لفت میدادی بااین تازه به ...

لفت  دادم بلخره   میدونی موندنم تو گروه از اولم اشتباه بود همش صحبت از بارداری   اقدام  رابطه تا حرفی میزدم  میگفتن تو نمیفهمی😐

بهش گفتم  خوبی تو😐 منظورم اینه مثل  خواهرم ول خرجه 😐 باش  دوراز جونش😐😐😐  بی ...

من بودم خشتکشو براش پاپیون میکردم میبستم دور موهاش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من بودم خشتکشو براش پاپیون میکردم میبستم دور موهاش

کاش میتونستم   زبونم بسته میشه انگار ولی  تا عمر دارم نمیبخشمش فقط امیدوارم داغ  ببینه یا داغ سنگین اخه  بیشعور   یکی نیست بگه مگه جرمه؟ به جون مامانم اون لحظه  اصلا یادم  نبود بابام فوت شده   حالا جالبیش اینجاش خودش  سی و پنج سالشع انقدر مریض احواله کبدش خرابه  قند داره  یه سکته خفیفم داشته شوهرشم مشکل ریه داریه خودشون مریض احوالن  پدر من همسن اینا بود اصلا مریض احوال نبود خیلی بیشعوره عمر دست خداست  ولی امیدوارم خودشو شوهرش باهم  بمیرن   😢😢😢

کاش میتونستم   زبونم بسته میشه انگار ولی  تا عمر دارم نمیبخشمش فقط امیدوارم داغ &nbs ...

آرزوی مرگ کسیو نکن ولی دل شکستن تاوان داره وحشی آمازونی حرف بدی نزدی ک

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤