بچه ها حالم بده بابام فوت شده حالا اصلا موضوع این نیست تویه گروهی بودم گفت فلان قدر ریختن به کارت دخترم همشو میخواد لباس بخره بعد گفتم این مثل خداهر منه زنه انقدر دری وری بهم گفت گفت بیشعور گفت بگو دوراز جون باباش😐 امید وارم شوهرش بمیره داغ که دیده داغ بیشتر ببینه اعصابم خورده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش گفتم خوبی تو😐 منظورم اینه مثل خواهرم ول خرجه 😐 باش دوراز جونش😐😐😐 بیشعوره دیگه چیکارش کنم نوکیسه است هرچی میخوره تو گروه میگه از اب انبه بگیر تا املت اخرش بهم گفت زبونت لال بشه خیلی بیشعوری یه دوراز خون بگو منم گفتم باشه و لفت دادم
بهش گفتم خوبی تو😐 منظورم اینه مثل خواهرم ول خرجه 😐 باش دوراز جونش😐😐😐 بی ...
من بودم خشتکشو براش پاپیون میکردم میبستم دور موهاش
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من بودم خشتکشو براش پاپیون میکردم میبستم دور موهاش
کاش میتونستم زبونم بسته میشه انگار ولی تا عمر دارم نمیبخشمش فقط امیدوارم داغ ببینه یا داغ سنگین اخه بیشعور یکی نیست بگه مگه جرمه؟ به جون مامانم اون لحظه اصلا یادم نبود بابام فوت شده حالا جالبیش اینجاش خودش سی و پنج سالشع انقدر مریض احواله کبدش خرابه قند داره یه سکته خفیفم داشته شوهرشم مشکل ریه داریه خودشون مریض احوالن پدر من همسن اینا بود اصلا مریض احوال نبود خیلی بیشعوره عمر دست خداست ولی امیدوارم خودشو شوهرش باهم بمیرن 😢😢😢
کاش میتونستم زبونم بسته میشه انگار ولی تا عمر دارم نمیبخشمش فقط امیدوارم داغ &nbs ...
آرزوی مرگ کسیو نکن ولی دل شکستن تاوان داره وحشی آمازونی حرف بدی نزدی ک
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤