2789
عنوان

سلام

150 بازدید | 37 پست

سلام 

بچه ها حالم  بده     بابام  فوت شده  حالا اصلا   موضوع  این نیست تویه گروهی بودم گفت فلان قدر   ریختن به کارت دخترم همشو میخواد لباس بخره    بعد گفتم این مثل خداهر منه  زنه انقدر دری وری بهم گفت گفت بیشعور گفت بگو دوراز جون باباش😐 امید وارم شوهرش بمیره داغ که دیده  داغ بیشتر ببینه اعصابم خورده

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

چی😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوااا چ بیشعووور

حالم بده   فقط گفتم باشه ولفت دادم  زنه خودش  هیچ پخی نیست افه فامیلشو برام میاد😐

خدابیامرزه پدرتو

زنه رو سرویس نکردی چرا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چی😐

چون بابام فوت شده ما یتیمیم به اصطلاح چون گفتم مثل خواهر منه گفت دوراز جون شعور نداری  بگو دوازجون انگار دست منه  

بقول یه بنده خدایی

از ما کهنه میشه ، ازونا تازه میشه

(یعنی داغ ما سرد میشه و باهاش کنار میایم ولی ازونا تازه میشه)

مرگ برای همه هست ،، ادم بیشعور ام همه جا هست 

خودت و ناراحت نکن خانومی

خواهش می کنم ببخشش اه تو اگه بگیره دودمانش اتیش میگیره شما بزرگی کن شکایتش رو به خدا نبر اه یتیم عرش ...

دارم میمیرم به خدا اشکم داره میریزه  میسپارمش به  خدا

بقول یه بنده خدایی از ما کهنه میشه ، ازونا تازه میشه (یعنی داغ ما سرد میشه و باهاش کنار میایم و ...

اره   به جان مامانم اون لحظه اصلا یادم نبود بی پدرم به خدا قسم

عزیزم غم چی و میخوری  این شتریه ک در خونه همه میخوابه ، مرگ برای همه هست  فکر کردی چی

دلم و سوزوند بد پرید بهم به خدا  انتظار نداشتم تو گروه از حرف زدنم  ایراد گرفت    اعصابم خورده  گفت باید کادو بدم واسه قبولی دانشگاه  فامیلم گفتم خوب کارت هدیه بگیر  پول بریز توش دانشجو لازمش میشه   گفت نه پولدارن😐 کلا منو ادم حساب نمیکنه