2777
2789
عنوان

بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 90 پست
نظرت محترم من میخام دو تا شایدم سه تا عالی تربیت کنم به امید خدا😊

آفرین خواهرم سه تا بچه داره فاصله سنی شونم زیاد نیست خیلیم خوب تربیتش کرده

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا پسر دارم با فاصله 4سال واقعا عالیه هم بازین باهم پسر بزرگم 6/5سالشه کوچیکه 2/5 خیلی هوای همو دارن مخصوصا پسر بزرگم بیرون واقع بهشون افتخار میکنم ولذت میبرم

خدایا خودت رو عشقه
من دوتا پسر دارم با فاصله 4سال واقعا عالیه هم بازین باهم پسر بزرگم 6/5سالشه کوچیکه 2/5 خیلی هوای همو ...

خدا حفظ کنه برات 😍 دعا کن خدا به همه این لذت رو بچشونه 😍

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
اینجوری بهتر  از خواهر و برادرین که هر روز دعوا دارن و عین دشمن میمونن.

ما کلا سه تا بچه بودیم اینقدر خواهر وبرادرم باهام خوبن که همیشه میگم کاش دوتا خواهر و دو تا برادر دیگه هم داشتم 

خدایا خودت رو عشقه

دخترم ۴ سال و نیمه واسه دومی میخوام اقدام کنم.

خودم دو تا خواهر دارم.اصلا نمیتونم زندگیمو بدون اونا تصور کنم.

هیییچ وقت حاضر نیستم واسه راحتی خودم بچه امو از نعمت خواهر و برادر محروم کنم.....

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

اگه میتونستم منم تا ۳ تا میرفتم خودم تنهام خواهر ندارم یه برادر کوچیک دارم که فاصله سنیمون خیلی زیاده اصلا ماله یه دنیای دیگه هستیم حالا دخترم هم تنها مونده دلم براش میسوزه طفلیم چقدر دلش میخواست خواهر برادر داشته باشه سعی کن بیشتر از ۲یا۳ سال نباشه

خدا خیرت بده  بیشتر توضیح بده  من‌موندم بین اوردن یا نیاوردن

عزیزم دوره زمونه فرق کرده انگار الان دیگه یه بچه کافیه شما باید همه چیز رو ضربدر دو کنی و...... بچه های این دوره اصلا باهم نمی سازن فقط من این مسئله رو ندارم هر کی با هر اختلاف سنی و هر جنسی این مسئله رو داره و کلا باید وقف بچه بشی این در صورت سلامت دو تابچس حالا فکر کن یکی از بچه ها یه بیماری هم داشته باشه که دیگه نگوووووووو الانم که اکثر بچه ها یا بیش فعالن یا اوتیسم این کمترینشه تازه