2777
2789
عنوان

بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 90 پست

اختلاف سنیم با خواهرم سه ساله...عاااالیه عاااالی...همیشه از مامانم تشکر میکنم بابت این موضوع😉😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم دوره زمونه فرق کرده انگار الان دیگه یه بچه کافیه شما باید همه چیز رو ضربدر دو کنی و...... بچه ...

الان اصلا راضی نیستی یعنی 

پشیمونی 

مشاور به من گفت بیار و خودت رو تقویت کن از نظر روانی 

مدیریت کن ارتباط بینشون رو و رابطه با همسرت رو هم درست کن و حتما بیار

خخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه عالی مخصوصا اینکه حوصله داشته باشی بچه رو پدر مادر پر توقع بارمییارن فقط تربیت درست لازمه تا اینده ایی خوب داشته باشن و بهشون افتخار کنی و از وجودشون لذت ببری

خدایا خودت رو عشقه
بچه عالی مخصوصا اینکه حوصله داشته باشی بچه رو پدر مادر پر توقع بارمییارن فقط تربیت درست لازمه تا این ...

بچه ها بزرگ میشن 

شرایط الانو ببین 

کی فکر میکرد تو بچگی ما اعتیاد و بیکاری انقدر فراگیر بشه

خخخخخ
اینجوری بهتر  از خواهر و برادرین که هر روز دعوا دارن و عین دشمن میمونن.

همه خواهر برادرا مگه مثل همن، نه اصلا اینجور نیست اتفاقا اخلاق بچهای خواهر و برادر دار بهتر از تک فرزند میشه چون تعامل یاد میگیرن و بخشش و فداکاری 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
الان اصلا راضی نیستی یعنی  پشیمونی  مشاور به من گفت بیار و خودت رو تقویت کن از نظر روانی ...

درست میگه حتما بیار.من باتمام سختیهاودست تنهاییم از بچه دوم خیلی راضیم.خداروشکر

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
مثلا چیا؟ اذیت میکنم بچه ها؟

اولی ن ،ولی دومی پدرمو درآورده طوری ک گاهی آرزوی مرگ میکنم از دستش

شبا حتی تو خوابم صدای گریه و جیغ و دادش تو گوشمه

اینقد اذیتم کرده ک این یکسال برام اندازه ی 10 سال بوده

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
منم فقط،بخاطر دخترم ک تنهاست میخام یکی دیکه اگه بخاد بخاد بیارم...سخته  تنهاییی...دوستام هستن ی ...

وقتی شرایط باشه ادم بزرگ میکنه وقتی کمک نباشه و ارامش نباشه همون یدونشم اذیته چه برسه دوتا

برسه روزی که منم تیکر بزنم
من دخترم دو سال و دو ماهه که بشه بچه دومم به دنیا میاد.ناخواسته باردار شدم.شهر غریبم هستم.مادرخواهرم ...

ای جان عزیزم انشالله بسلامتی 

خدا کمکت کنه هم جسمی هم روحی دو تا گل بار بیاری

بچه دومت چیه

اره خیلی خوبه خدا حفظ کنه برات 😍 تا اون بخواد بره مدرسه این یکی هم میره مهد ادم بیشتر به کاراشون م ...

مرسی قربونت برم😘😘😘آره حسابی خیالم راحت میشه😍

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️