2777
2789

اصا من اشتباه کردم؟

من دخترعموم ازم فیلم گرف تو جشن نامزدیم.

درسته یکسال گذشته ولی هرسری میدیدمش میگفتم نگه داره من فلش میبرم بریزه.همو زیادم نمیبینم والا

خیلی هم خوب گرفته بود فیلمو

حالافلشو دادم گف فک کنم پاک شده مال خودمو میریختم تو هارد چون ویندوزم میپرید.خو نامرد مال منم میریختی یاحداقل فیلم نمیگرفتی به تو امیدوارنشم

من بهش نگفته بودم فیلم بگیره که.

حالا گفتم بیام ببرم گف فیلمو پیدانکردم

من چی بگم بش؟خیلی نامردن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بگو مرسی ک انقد ب فکر منی شرمندم کردی . همین کافیشه حسود خانوم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال گذشته اگه میخواستی باید زودتر اقدام میکردی😒

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

بعد وقتی ی مجلسی میری میبینیش بگو بهش وایسا ازت چنتا عکس خوشگل بندازم و خداییشم قشنگ بنداز بعد چنتام از خودت بگو بگیره باگوشی خودت بهش نشون بده بگو ببین ایناس فلش بده برات بریزم . وقتی عکسارو خواست بگو اواااا ببخشید مال خودمو ریختم مال ترو نمیدونم چیشد فک کنم ویروسی شد گوشیم شرمنده . عکس بگیردر حد اتلیه ک دلشو ببر بسوزه قشنگ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بگو مرسی ک انقد ب فکر منی شرمندم کردی . همین کافیشه حسود خانوم 

شاید واقعا پریده از گوشی 

من یه فیلم داشتم از مامان بزرگ خدابیامرزم عاشقش بودم تنها چیزی بود که داشتم ازش 

فیلمو دیدم چند روز بعد باز خواستم ببینم دیدم نیست 

دیوانه شدم ولی سهوا پاک شده بود

چی بگی دیگه  وظیفه ای نداشته که  حالا پریده از گوشی  یکسال هم خیلی زمان زیادیه

اخه همو نمیبینیم

و اینکه هی میسپردم توروخداحواست باشه 

هی اونم میگف عاره فلش بیار

میدونسه میپره مال خودشو ریخته توهارد منو نه

گوشیش ایفونه وگرنه همون موقه میریختم توگوشیم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
شاید واقعا پریده از گوشی  من یه فیلم داشتم از مامان بزرگ خدابیامرزم عاشقش بودم تنها چیزی بود ک ...

منم فیلم خیلی از گوشیم پاک شده ولی خب برنامه ریکاوری هست تا دوسال رو میشه ریکاوری کرد هم رم هم حافظه داخلی.... ب وقتی از کسی فیلم داریم و اون میدونه وظیفمونه نگهش داریم و اون فیلمو یجا ذخیره کنیم یا اگر نمیشه زنگ بزنیم ب مثلا طرف بگیم فیلمو بیا بگیر من میترسم پاک بشه ... حالا منظورم شما نبودیا عزیزم ب دل نگیری دارم کلی میگم 😍

خب دیر جنبیدی و فلش بردی براش چون بهش نگفته بودی فیلم بگیره وظیفه ای هم نداشته نگه داره

ببین بهش سپردم حالا که گرفتی حواست باشه.گوشیش ایفون نبود خودم میریختم توگوشیم

فیلمای خودشو نیریزه تو هارد خومال من مگه چقد بود؟اونم میریخت.

همیشم میگف عاره بیارمیریزم

بعد وقتی ی مجلسی میری میبینیش بگو بهش وایسا ازت چنتا عکس خوشگل بندازم و خداییشم قشنگ بنداز بعد چنتام ...

زیادم جی جی باجی نیسیم.ایفونشو بزاره من باگوشیم بگیرم؟

شاید واقعا پریده از گوشی  من یه فیلم داشتم از مامان بزرگ خدابیامرزم عاشقش بودم تنها چیزی بود ک ...

ازگپشی ن سیستم

بعدم مال خودشو میریزه توهارد مال منو نه؟

ایناحسودن مخبتم ندارن

منم فیلم خیلی از گوشیم پاک شده ولی خب برنامه ریکاوری هست تا دوسال رو میشه ریکاوری کرد هم رم هم حافظه ...

دقیقا میبینی سیستمت مشکل داره بگه خب

من خودم ندارم کامپیوتر خیالم به اون راحت بود

خب نامردیه

بیخیال نیسم که سیستم ندارم کلا.چون زیادم رفتوامدنداریم همو نمیبینم یکی دوباریادم رف 

حالام دوهفتس دادم میگه نبود توسیستم

چطو فیلماخودشو میریزه توهارد مال منو نه؟

خیلیم بیخیال جواب میداد راحت گفت فک کنم پاک شده

یذذذرررههه محبت دلسوزی ندارن

حالا چی بش بگم دق دلیم خالی بشه؟

کاش اون شب فیلمبردارمیاوردم یه ساعت😣😣😣