2777
2789
ن منظورم این بود اون خانوم گفته بیاد سمتت گفتم خسته شده چی یعنی زده بشه بهت خیانت کنه

نه من نميدونم نميگم اصلا خيانت ميكنه 

اما اگه چيزي نبوده چرا دروغ گفته چرا اينقدر محتاط عمل كردهچرا سريع برنامه رو قطع كرد اينقدر ريلكس 

يعني در موقعيتهاي ديگه هم به همين راحتي بهم دروغ گفته و من باور كردم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
شريكش كه يه زمان با من دوست بود بعد يهو با اون شريك شد ترسم اينه يهو برداره بيارتش تو اين خونه و بشه ...

الهی عزیزم حواصت باشه ولی سعی کن زیاد تابلو نشی چون باهات دعوا میگیره صد در صد و ب احتمالاتی میزنه بیرون با این احتمالات بهتره ک بفهمی چرا در اخر اونجا ایستاد و ایا جاهای قبلی مغازه بود و این خونه یا اینم مغازه بود

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من نميدونم نميگم اصلا خيانت ميكنه  اما اگه چيزي نبوده چرا دروغ گفته چرا اينقدر محتاط عمل كر ...

شاید رفیق یا اشنایی بوده ک تو ازش خوشت نمیاد اونم چون ناراحت نشی اینو کفته

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌

حالا كلا من دنبال يه برنامه ديگه هستم كه بتونم سريع بفهمم كجا رفته كه قطعش كرده 

كسي نميدونه چكار كنم؟ 

اينايي كه گفتم يعني خطري نيست همه ي امن و امانه ؟ الكي برا تفريح دروغ گفته اونم كسي كه ميگه زبونم به دروغ نميچرخه

به ديگران نميتونه دروغ بگه اونوقت به من راحت عين اب خوردن دروغ ميگه؟

هنوز نيومده قرار بود از مغازه اين شهر بره مغازه جاي ديگه اون وسد هم خونه اون خانوم فكر كنم رفت اما ...

بهت حق میدم عزیزم،هر کسی نمیتونه اضطراب و ناراحتی و غصه الان تو رو درک کنه،واقعا سخته مرد و شریک زندگی آدم دروغی بگه که فکرت به سمت خیانتش بره.ولی تا صحبتاشو کامل گوش ندادی قضاوت نکن.اکثر مردا دروغگویی عادتشونه

مهمون داشتم الانم شوهرم اومد خونه  به روي خودم نياوردم تا ببينم كي؟

فعلا ميخوام ساكت بمونم تا ببينم چي ميشه

عزیزم شاید همسر شما از واکنش شما می ترسیده برای همین مجبور به دروغگویی شده و این به این معنا نیست که داره بهت خیانت میکنه برای منم پیش اومده که همسرم که همیشه فکر میکردم چقدر ساده و بی آلایش بهم دروغ گفته اونم فقط به خاطر حساسیت های خودم و اینکه من ناراحت نشم

الان ديدم دوباره ردياب كار ميكنه

نميدونم يعني دوباره وصلش كرده كه مثلا من متوجه نشدم نميدونم

به هر حال من هيچي به روي خودم نياوردم انگار نه انگار

احتمال ميدم رفته وسيله خريده بردهخونه اون خانوم گذاشته كه با خودش ببره

البته اينم وحشتناكه بنظرم 

خانومه همش ميگه من ندارم بي پولم حالا بيشتر از من هم خريد ميكنه و پسر و دخترش هر دو كار ميكنن و كلي پول در ميارن  بعد اينا ديشب ميخواستن برن رنچ معمولا هم دست خالي نميرن احتمال اين داره كه شوهرم خريد كرده كه اون دست خالي نره كه البته كار خيلي زشتي هست بخاطر اينكه دليلي برا اينكار وجود نداره زنش نيست كه مسيوليت داشته باشه در قبالش

ولي ازش اينكار بعيد نيست

احتمال ميدم رفته وسيله خريده بردهخونه اون خانوم گذاشته كه با خودش ببره البته اينم وحشتناكه بنظرم&nb ...

سلام عزیزم، اصلا به روش نیار. از ردیاب موبایل بهتر ، جی پی اس هست که میتونی به ماشینش وصل کنی 

سلام عزیزم، اصلا به روش نیار. از ردیاب موبایل بهتر ، جی پی اس هست که میتونی به ماشینش وصل کنی 

سلام

جي پي اس چجوري وصل كنم خوب ميبينه تو ماشينش هستبعد باتريش تموم بشه كار نميكنه

ردياب موبايل بنظرم بهتر اومد بخاطر اينكه برنامه از اول رو گوشيامون بوده من چيزي رو نصب نكردم اصلا چون فضا نداشتم از گوشيم پاك كردم الانم به تبلتم وصله  بعدش هم خودم از اين چيزا سر در نميارم يكي بهم گفت برا رديابي بچه ها خوبه منم تنها گوشي در دسترس مال شوهرم بود كه وصلش كردم

اگه بفهمه هم دليل دارم مثلا و يجورايي فكر ميكنه خودش انجام داده و من زياد خبر ندارم از اين يزا ولي -ي پي اس ديگه خيلي پيشرفته است اگه بفهمه

واتو واتو شاید اون خانم همون موقع داشته صداتو میشنیده. اون با اون ویژکیهایی که قبلا ازش گفتی و با او ...

فكر نكنم صدا رو شنيده باشه اونقدر ديگه شوهرم نامرد نيست 

ولي خوب تو اين دنيا هيچي بعيد نيست تنها ادماي قابل اعتماد پدر و مادر ادمن و لاغير

ولي برام سواله كه رو تلفن بودم باهاش يهو ردياب خاموش شد و بعد شب كه اومد ديدم وصله دوباره 

اين برام عجيبه يعني قطع كرد و بعد دوباره وصل كرد كه من شك نكنم؟

الان دوباره زنگ بزنم بهش  مثل ديروز كه شك نكنه بيشتر

شايد هم ديد من سوالي نكردم فكر كرده اشتباه متوجه شده ولي دوباره وصل شدن ردياب مشكوكه خودبخود كه وصل نميشه؟ 

متاسفانه تو اين زمينه اطلاعاتي ندارم و نميخوام هم بپرسم كه كسي بفهمه من بهش شك دارم