2777
2789

اگه ميگفت رفتم اونجا اونقدر ناراحت نميشدم ولي اينكه دروغ گفته اونم اينقدر ريلكس برام وحشتناكه و فكر ميكنم موضوع خيلي فجيعتر از اين حرفاست

خانوما من خيلي تو اين زمينه ها ساده ام يعني عالم و ادم يه يزي بگن من خوشبينانه عمل ميكنم ولي وقتي اينطور به شك افتادم يعني يه چيزي هست

اگه چيزي  نبوده چرا سريع  قطع كرد برنامه رو چرا فوري متوجه شد

همه جا ميگن اين برنامه رو خيلي سخت ميشه فهميد يعني اين خيلي مهارت داشته و خيلي وقته داره گولم ميزنه و تمام اين مدت حدسايي كه ميزدم درست بوده و چون خيلي زرنگ بوده تا حالا مخفي كرده از من

برنامه دو تا ادم نارنجي تو يه مربع دست همو گرفتن  اسمش find my friends هست

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه حس خوبي داشتم ميديدم داره با سرعت از سر كار مياد خونه بي اختيار قربون صدقه اش ميرفتم ( اونم من) هر از گاهي نگاه ميكردم و قند تو دلم اب ميشد كه بعد كار داره با دل و جون مياد خونه ولي رفت به ادرس ديگه

كاري ندارم كجا رفت خيلي جاهاي ديگه هم رفت منتها وقتي به ادرس مشكوك من رسيد قلبم ريخت برا همين زنگ زدم وقتي ديدم دروغ ميگه بدتر شدم قلبم شكست

شابد دروغ نگفته این اپلیکیشن ها  درستم نشون نمیدن ها

پس چرا يهو قطعش كرد

گفت چرا بازجويي ميكني انگار از خودش شك داشت درصورتي كه من مثل هميشه ميپرسيدم بعد يهو برنامه قطع شد

سلام شبت بخیر.خب یه جوری از زیر زبونش میکشیدی اون تایم چیکار میکرده

هنوز نيومده قرار بود از مغازه اين شهر بره مغازه جاي ديگه اون وسد هم خونه اون خانوم فكر كنم رفت

اما اينا رو كار ندارم اينقدر ماهرانه دروغ گفتنش برام مساله است

هنوز نيومده قرار بود از مغازه اين شهر بره مغازه جاي ديگه اون وسد هم خونه اون خانوم فكر كنم رفت اما ...

من این برنامه رو خیلی وقته تو گوشیم دارم ولی نمیدونستم چه کارایی داره ؟؟

ببخشید تو این موقعیت میپرسم !! این برنامه چطور کار میکنه؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
اووووم ب نظرت احتنال نداره ک تو مسیر خسته بشه و همونجا وایسته؟ مردو نباید خیلی شول و یا خیلی سفت گر ...

خسته شد رفت خونه اون خانوم يهو؟ بهد من زنگ زدم چرا گفت تازه از در مغازه اومدم بيرون؟ يعني خونه اون خانوم مغازه بود؟ شايدم نميدونم برم ازش بپرسم تو مغازه اش يا برا فروش داره؟

با این کارا فقط خودتو عذاب میدی . اینقدر درگیره کارای شوهرت نباش . حولست باشه اما نه اینکه شبانه روز ...

اينقدر من تو اين زمينه ها خونسرد و گاگولم كه حد نداره 

اينم چون بهم هشدار داده بودن توجهم جلب شد و اصلا بخاطر تستش اينكارو كردم چون از خودش ميپرسيدم كجا ميري و حرفاش رو هم قبول ميكردم ولي امروز همه رو در كمال خونسردي دروغ فت بهم يعني زماناي ديگه هم دروغ ميگفته!

اينقدر من تو اين زمينه ها خونسرد و گاگولم كه حد نداره  اينم چون بهم هشدار داده بودن توجهم جلب ...

دور از جون ولی از هموناییم ک بهت هشدار دادن بترس !!!

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
ی سوال اگ کلا نگردیو بعد اونم واقعا اره چی؟؟؟؟؟؟

بعد يهو مثل من ميشي 

و ديگران ميان بهت ميگن يه خبريه حواست رو جمع كن

البته در مورد شوهرم هيچي نميگنا

ولي از بي خيالي من حرص ميخورن ميگن اينقدر خونسرد!

من این برنامه رو خیلی وقته تو گوشیم دارم ولی نمیدونستم چه کارایی داره ؟؟ ببخشید تو این موقعیت میپرس ...

بايد به گوشي اونم دسترسي داشته باشي كه وقتي دعوت ميكني بتوني اكسپت كني بعد مخفيش كني

حالا اون خانمی که میگی کی هست؟؟

شريكش كه يه زمان با من دوست بود بعد يهو با اون شريك شد ترسم اينه يهو برداره بيارتش تو اين خونه و بشه مادر بچه هام

خسته شد رفت خونه اون خانوم يهو؟ بهد من زنگ زدم چرا گفت تازه از در مغازه اومدم بيرون؟ يعني خونه اون خ ...

ن منظورم این بود اون خانوم گفته بیاد سمتت گفتم خسته شده چی یعنی زده بشه بهت خیانت کنه

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌