2777
2789
با این کارا فقط خودتو عذاب میدی . اینقدر درگیره کارای شوهرت نباش . حولست باشه اما نه اینکه شبانه روز ...

شوهر من همیشههههه سر کوچه اس وقتی ز میزنم کجایی

۲ ساعت بعد میرسه خونه

حالا با دوستاشه هااا ولی مرض اینو داره که نگه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این کارا فقط خودتو عذاب میدی . اینقدر درگیره کارای شوهرت نباش . حولست باشه اما نه اینکه شبانه روز ...

اووووم ب نظرت احتنال نداره ک تو مسیر خسته بشه و همونجا وایسته؟

مردو نباید خیلی شول و یا خیلی سفت گرفت شل بگیری پرو میشه سفتم بگیری بازم پرو میشه اصن موجود عجیبیه🤔

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌

گفتم چرا اينقدر دير گفت حساب كتاب داشتم بانك بايد ميرفتم 

حالا من دارم ميبينم كجاست از مغازه نيم ساعت ٤٥ دقيقه راه بود اون وسط هي اينور اونور رفته بود دليل دروغش رو نميفهمم

ميتونست بگه دارم ميرم فلان جا اين يعني  زيرابي داره ميره؟ باورم نميشه

بعد پرسيد تو كجايي گفتم نزديك مغازه تون

گفت برردم؟ گفتم نه منكه برا تو نيومدم فكر ميكردم سه زدي بيرون

گفت تو اومدي مچ منو بگيري گفتم نخير هم اگه ميخواستم مچ بگيرم كه زودتر ميومدم بعد گفتم شوخي كردم يهو پرسيد برا چي ميپرسي؟ و بعد يك دقيقه لوكيشن قطع شد انگار سريع رفت تو اپليكيشن و فهميد من ميتونم ببينم موقعيتشو و قطع كرد به روي من نياورد منم هيچي نگفتم بعد هم گفت داداشم زنگ ميزنه ببينم چكار داره و رفت

اين يعني ي الان

چقدر احتياط كرده سريع فكرش رفت به رديابي با اينكه من اصلا اينكارا رو نكردم و به كسي هم بگه باورشون نميشه بسكه تو اين موارد خنگم من

بنظرتون چكار كنم؟

جور ديگه ميشه رديابي كرد الان بدون اينكه بفهمه

لطفا كمكم كنيد بدجوري به هم ريخته شدم اصلا اروم و قرارم رفته 

چرا بهم دروغ گفته؟

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
شوهر من همیشههههه سر کوچه اس وقتی ز میزنم کجایی بعد ۲ ساعت بعد میرسه خونه حالا با دوستاشه هاا ...

همشون همینن .. کلا زبونشون ب حرف راست نمیره . من قبلنا گوشیه شوهرمو چک میکردم و خیلی اذیت میشم چیزی نمیدیدم ولی همون استرسش داشت دیوونم میکرد همین ک میدیدم ب حساب خواهراش پول ریخته عذابم میداد . بعد تصمیم گرفتم دیگه سر گوشیش نرم الان خیلی راحتم . خعلیییی

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

ناراحت نباش انشاالله ک چیزی نیست عزیزم ولی زیادم کلا محدودش نکن ک ب خاطر چیزای کوچیک. بهت دروغ بگه و کم کم بخواد فیلشم یاد هندستون بیوفته

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
اووووم ب نظرت احتنال نداره ک تو مسیر خسته بشه و همونجا وایسته؟ مردو نباید خیلی شول و یا خیلی سفت گر ...

کلا باید متعادل برخورد کرد. ما بین .

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

كجا رفتنش مهم نيست دروغ گفتنش اونم به اون راحتي و اينكه سريع فكرش رفت به رديابي حواسم رو بيشتر پرت كرد

به منم يكي گفته تازه يك هفته است ميدونم گفت برا رديابي بچه ها خوبه منم رو گوشي شوهرم گذاشتم امتحان كنم امروز يادم اومد رفتم نگاه كردم ببينم چجور مياد ميدونستم خونه نبايد بره انتظار اومدنش رو نداشتم بايد ميرفت يه مغازه ديگه ولي از يه ادرس ديگه سر در اورد 

خيلي وحشتناكه برام

شما جاي من بودين غوغا ميكردين من راجع به يه مساله اي تاپيك زده بودم خانوما هم گفته بودن مراقب باش الان من ديدم ادرسي كه وايستاد ادرس همون مورد بوده مطمين نيستم چون خونه رو تازگي عوض كرده ادرس جديد ندارم ولي حدوداي خونه همون خانوم بود ولي موضوع اينه كه اون خانوم الان بايد تو مغازه باشه و قرار بود شوهرم بره مغازه پس اين نزديك خونه اون چكار ميكرد و چرا بهم دروغ گفته