2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

443 بازدید | 17 پست

خانما مامانا کسی میدونه قطره بیلی ناستر اولین روز ک بدنیا میاد بچه اگه بهش بدی صرری نداره میگن قبل اینکه شیر بدی دوقطره بده زردیش سریع خوب میشه همون عصاره شیرخشت

چرا بدی صبر کن شاید بچت اصلا زردی نگرف

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب همون شیر خشت رو بده چرا قطره

من که اطلاعی ندلرم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نده این چه کاریه. بارداری هفته آخر کاسنی بخور بچه به دنیا اومد بهش مرتب شیر بده فاصله ی شیر دهی حد ...

اخه چون rhخون منو شوهرم فرق داره دکتر گفت زردی داره نگران شدم میگم یوقت زیاد نباشه بگن نگهش دارن بیمارستان استرس گرفتن 

عزیزم من وقتی دختر دومم به دنیا اومد همون جا تو بیمارستان زود زود بهش سرم قندی با خاکشیر میدادم

با سرنگ

هم بچه ام گرسنه نموند

هم باعث شد چند بار دفع پی پی داشته باشه 

چون دفعش زیاد بود زردیش زیاد بالا نرفت

کارش به دستگاه نکشید

اگه دوست 
اخه چون rhخون منو شوهرم فرق داره دکتر گفت زردی داره نگران شدم میگم یوقت زیاد نباشه بگن نگهش دارن بیم ...

منم همین طور بودم . روز دوم زردی گرفت . ۱۷.۵ بود .

بستری نشد .

من از طب اسلامی مشاوره گرفتم ۵ وعده سنا دادم .

نصف قاشق چایخوری سنا -قاشق خیلی کوچیک - تو ی لیوان آب یک ربع دم کردیم. بعد صاف کردیم و به اندازه یک قاشق چای خوری به بچه روزی ۳ وعده تا دو روز دادیم. هر وعده هم دو باره درست میکردیم تا سنا تازه باشه .البته باید تا سه روز میدادیم . خیلی ترسوندنمون  و هرکی ی چیز گفت . همون ۵، ۶ بار بیشتر ندادیم.

رفتیم آزمایش ۱۲.۵ بود 

دستگاه گرفتیم دو روز با تاب شورت😆 تو دستگاه بود. کلا رفع شد .

بچه ام نفخ هم نداره . درمان نفخ هم همین رو به من گفتن . که نداشت و ندادم .

بچه که به دنیا میاد کامش رو با تربت امام حسین بردار . 

من که یادم رفت . 

ان شاءالله سالم و صالح باشه و بدون زردی.

دستور بالا رو هم من استفاده کردم . شما سوال کن .