2777
2789
عنوان

نظرتون

106 بازدید | 13 پست

سلام به نظرتون یه زوج برای شروع زندگی و اینا چقدر باید درآمد داشته باشن

فرض کنید خونه و ماشین هست

مصلا اگه یه خواستگار بیاد اولش شاید ۱۰تومن حقوقش باشه ولی بعدا جای پیشرفت خیلی خوبی داره

قبول میکنیدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با خونه و ماشین کمش ماهی ۴۰ که زندگی آنچنانی ای هم نیست

مثلا بعد یکی دو سال به اون عدد میرسه

و سال های بعد بیشترم حتی

شما اگه باشه الان قبول نمیکنی حتی اگه دوسش داشته باشی

مثلا بعد یکی دو سال به اون عدد میرسهو سال های بعد بیشترم حتیشما اگه باشه الان قبول نمیکنی حتی اگه دو ...

با ۱۰ خیلی سخت میشه خیلی یدونه بیرون نمیتونید برید پاتو از در بذاری بیرون دو دهم پول یک ماهت رفته

مگر اینکه ۱۰۰ درصد مطمئن باشی وضعش بهتر میشه

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

ببین الان ۱۰تومن حقوقشهبعد از یکی دو سال میشه نزدیک ۳۰،۴۰بعدشم که بیشتر

ملاک فقط نباید پول باشه ولی خب تاثیر گذاره اگر مطمنی

و اینکه به دلت نشسته و اخلاقش خوبه بهش فکر کن

مثلا بعد یکی دو سال به اون عدد میرسهو سال های بعد بیشترم حتیشما اگه باشه الان قبول نمیکنی حتی اگه دو ...

چند سالتونه؟

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

آخه ما شهرستانیمتهران که نیستولی خب این ۱۰تومن موقتیهحدودا برای یه سال بعدا خیلی بیشتر میشه

اینکه کدوم شهر باشیدم مهمه بعضی شهرا هزینه ها پایین تره بعضی شهرا نه کدوم شهرید شما؟

و اینکه مهم نظر خودته اصلا به نطرم توی این سایت نباید این مسائل مطرح شه.

هرکسی با دید گاه خودش نظر میده کسی جای شما نیست با کسی که بهت خیلی نزدیک و دلسوزته مشورت کنی بهتره.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍