2777
2789
عنوان

اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 70 پست
همین سگ نجس ببینید. سگ های پلیس جون ادمارو نجات میدن بعد. بهش میگن نجس تو آتیش سوزی  بچه های کو ...

عزیزم نجاست ربطی نداره به مفید بودن یا نبودن شما همین منی که نجس هست رو ببین وجود انسان از این مایه هست ولی نجس هست ربطی نداره 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام گلم 

یه قول خودتون اون فرد یه جاهل به تمام معنا بوده 

کی گفته ائمه در مورد حیوانات اینطوری گفتن؟؟؟

امام سجاد رساله ی حقوق حیوانات دارن و یه سری حقوق رو از اونا برما واجب کردن مثل نماز و روزه و...

اگه جایی باشیم که یه مقدار اب داشته باشیم برای وضو اما یه حیوان تشنه باشه باید تیمم کنیم و اب رو بدیم به حیوان 

اون خانم فقط و فقط قصدش خراب کردن ائمه بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم منم با حیوان آزاری مشکل دارم 

خیلی بده...

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
راستی امروز تو همون اینستا یکیو دیدم اسم بچش ماهان‌رضا بود😨 بنظرتون چجوری ثبت احوال اجازه داده؟؟😑

ههههه چه اسم ضایعی عععع🤠🤠🤠

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
خیلی بده...

بله نفرین حیون خیلی زود میگیره 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلام گلم  یه قول خودتون اون فرد یه جاهل به تمام معنا بوده  کی گفته ائمه در مورد حیوان ...

دقیقا ...

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
بله نفرین حیون خیلی زود میگیره 

خیلی زود خودم دیدم...

ههههه چه اسم ضایعی عععع🤠🤠🤠

عجیبه😨😨👐🏻

خیلی بده...

تو یه روایتی امام حسین علیه السلام وقتی دید غلامش باسگ غذاشو تقسیم کرد آقا غلام رو آزاد کرد و باغشونو بخشید بهش 

عزیزم نجاست ربطی نداره به مفید بودن یا نبودن شما همین منی که نجس هست رو ببین وجود انسان از این مایه ...

خیلی عجیبه سگ کجاش نجسه من قبول ندارم اینم بدعته فکز کنم

عزیزم نجاست ربطی نداره به مفید بودن یا نبودن شما همین منی که نجس هست رو ببین وجود انسان از این مایه ...

پس نتیجه میگیریم مرد. چون. منی داره نجسه بچه ها مرد نجسسسسسه 

خیلی عجیبه سگ کجاش نجسه من قبول ندارم اینم بدعته فکز کنم

نه عزیزم احادیث معتبر داره چرا انقدر تعجب میکنید خیلی چیزا مفید هست ولی نجاست داره خون یکی از همین‌جاست 

پس نتیجه میگیریم مرد. چون. منی داره نجسه بچه ها مرد نجسسسسسه 

نه عزیزم پس خون که نجسته باید همه نجس بشن که 

نه عزیزم پس خون که نجسته باید همه نجس بشن که 

بله دیگه با این توضیح من اینجور. نتیجه گرفتم انسان نجسی مفید است اتفاقا توی قران نوشته شمارا از نطفه ای امیخته افریدیم 🙏🙏