2777
2789
عنوان

اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 70 پست
آخیییی عزیزم خدا. حفظتون. کنه انشالله🙏🙏🙏

من خودم آنقدر حیونا و دوست دارم دلم نمیاد اصلا حتی مورچه‌ها اذیت بشن خیلی ظلمه چون زبون ندارن اونارو اذیت کرد 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من خودم آنقدر حیونا و دوست دارم دلم نمیاد اصلا حتی مورچه‌ها اذیت بشن خیلی ظلمه چون زبون ندارن اونارو ...

بخدا. منم همینطور تا جاییکه گیاه خوار. شدم بدنم داره روزبه روز ضعیفتر. میشه ناراحتی اعصاب  هم گرفتم بخاطرکمخونی

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیگه با این توضیح من اینجور. نتیجه گرفتم انسان نجسی مفید است اتفاقا توی قران نوشته شمارا از نطفه ...

نه عزیزم خود انسان پاکه مگر کسی که کافر و چیزهای حرام بخوره که عرق نجس میشه بازم اگه دنبال این هستید اطلاعاتتون کامل بشه میتونید از 096400 زنگ بزنید کمک بگیرید 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بخدا. منم همینطور تا جاییکه گیاه خوار. شدم بدنم داره روزبه روز ضعیفتر. میشه ناراحتی اعصاب  هم گ ...

اینجوری خودتونو آزار ندید گوشت نخوردن بیش‌از 40 روز مکروهه عزیزم آسیب می‌بینید خدا نکرده 

ما یه همسایه داشتیم دوتا بچه داشت از گربه ها بدش میومد و هر گربه‌ای وارد حیاطش میشد بیرونش میکرد...یه روز من اونجا بودم براشون نذری برده بودم..یه گربه اومد تو حیاط گفت اه این باز پیداش شد سریع دمپاییشو در آورد محکم زد بهش خورد به شکم گربهه..یه دفعه گربه یه صدای بلندی در آورد و خون ازش جاری شد...من سریع رفتم سمتش هنوز زنده بود زنگ زدم به یه سازمان حمایتی که میشناختمشون...حالا همسایمون داره داد میزنه ببرش بیرون حیاطم نجس شد...‌هیچب دیگه تا اون افراد اومدن گربه رو بردن همسایمون منو دیوونه کرد..خداروشکر حال خود گربه خوب شد اما مثل اینکه گربه باردار بوده و با اون ضربه بچه‌هاش سقط شدن..بعد دوسال بچه‌های این خانوم که با هم دوتایی رفته بودن مسافرت تصادف میکنن دخترش همونجا میمیره و پسرش قطع نخاع میشه....

حالا شایدم اینجوری نباشه اما بنظر خودم آه اون گربه گرفتتش...:(

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
اینجوری خودتونو آزار ندید گوشت نخوردن بیش‌از 40 روز مکروهه عزیزم آسیب می‌بینید خدا نکرده 

واااییی چکار کنم خواهرمهربونم  تازگیا فوبیا گرفتم میترسم از گوشت یبار کباب خوردم داشتم گریه میکردم بعد. دادم گربه همسایمون

ایدی اینستا بده جنازه تحویل بگیر😂🌸

😂😂

من خنگ نمیدونم کلا چرا زدم نابودش کردم...بلاک و ریپورت و پیاماشم پاک کردم چون خیلییی اعصابمو بهم ریخت به من خانوادم و همه توهین بدی کرد😒منم میخواستم چشمم بهش نیفته زدم محوش کردم...فقط یادمه اسمش مهدیه بود😂

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
واااییی چکار کنم خواهرمهربونم  تازگیا فوبیا گرفتم میترسم از گوشت یبار کباب خوردم داشتم گری ...

آخی عزیزم خیلی بد میشه که، سعی کن بخوری هرجوری هست وای بدنت کمبود میاره عصبی میشی، به زورم که شده بخور به نظرم اینجوری نابود میشی آخه 

واااییی چکار کنم خواهرمهربونم  تازگیا فوبیا گرفتم میترسم از گوشت یبار کباب خوردم داشتم گری ...

چرا آخه خدا که حلال کرده 

گلم از چی می‌ترسی 

ما یه همسایه داشتیم دوتا بچه داشت از گربه ها بدش میومد و هر گربه‌ای وارد حیاطش میشد بیرونش میکرد...ی ...

دقیقا آه حیوون گرفته اونا رو.  وای خیلی ناراحت امیدوارم  دستش بشکنه یه حیوون رو گرفت زد خدا. ازت نگزره زن بی رحم شما چقدر شجاعت وانسانیت داری که زنگ زدید. سازمان حمایت ازحقوق حیوانات واقعا دعا میکنم روزبه روز. خوشبخت تر وپولدارتر بشی بچه هاتم همه دراینده پزشک بشن الهی آمین 

چرا آخه خدا که حلال کرده  گلم از چی می‌ترسی

درسته چشم درست میگید چهل روز گوشت نخورن امام صادق گفتن کراهت شدید داره اینبارو میخورم چون گفتید ممنون از. شما دوست مهربونم واستون دعا میکنم 🙏🙏🙏

درسته چشم درست میگید چهل روز گوشت نخورن امام صادق گفتن کراهت شدید داره اینبارو میخورم چون گفتید ممنو ...

ممنون عزیزم منم دعا میکنم بخوری گوشت، ان شاء الله گوشت بشه به تنت 😁😁😁

ممنون عزیزم منم دعا میکنم بخوری گوشت، ان شاء الله گوشت بشه به تنت 😁😁😁

آخييي ممنون ازت خدا بچه هاتو. وشوهرتونو حفظ کنه 🙏🙏💋💋

آخييي ممنون ازت خدا بچه هاتو. وشوهرتونو حفظ کنه 🙏🙏💋💋

ممنون عزیزم معلومه خوش قلبیا 😍😍😍