امروز داشتم تو اینستا میچرخیدم یه خانومی عکس گربه و طوطیشو گذاشته بود که چقدر باهم خوبن..رفتم براش کامنت بذارم دیدم یه آدم واقعا جاهل اومده نوشته نگه داشتن حیوون تو خونه چه پرنده چه غیر پرنده باعث میشه جن و پری بیاد تو خونهی آدم،آدمو اذیت کنه،نباید نگهدارید..امامامون گفتن اینارو، اگه به خدا اعتقاد دارید نباید نگه دارید چه تو خونه چه تو حیاط چه نزدیک خونه هرچی دورتر باشن بهتره از حیوونا دوری کنید...رفتم بهش گفتم درسته که جای حیوونا تو خونه نیس(مگر اینکه نتونن به طبیعت برگردن یا از بچگی تو اسارت بوده باشن) اما این حرفا هم واقعا دروغه لطفا الکی از خودت حرف درنیار به اسم ائمه..اینا عین کلماتیه که من بهش گفتم...بعد اومد دایرکت داد کلی فحش ناموسی به من داد..بعد من تو اکانت اینستام چندتا عکس با سگ و اسب و پرنده دارم اومده اونارو اسکرین گرفته فرستاده برام بعد نوشته تو یه حیوونپرستی خداتو ول کردی رفتی چسبیدی به حیوونا داری اونارو میپرستی..اصلا به چه حقی کامنت منو جواب دادی من به دینم و اسلامم معتقدم تو داری به اعتقاد من توهین میکنی حیوونپرست بدبخت...
اون خانوم حرفای خیلی خیلی زشت دیگهای زد که خودم خجالت میکشم که بگم... واقعا از یه کسی که ادعاش میشد مذهبیه و تو بیوش زده منتظر امام زمان و کلی پست صلوات و اعتقاد به خدا تو پستاش داره انتظار نمیرفت این چیزا رو بگه...
اعصابم از صبحه خورده..بیشتر از این اعصابم خورده که چرا بدون اینکه چیزی بهش بگم بلاکش کردم😑😒..میخواستم بهش بگم حیووندوستی،حیوونپرستی نیس...واقعا درک نمیکنم این آدما رو...الان واقعا اعصابم داغونه😑
شما چه نظری دارین؟درباره اون شخص یا حرفای من و حرفای اون خانوم..