2777
2789
عنوان

اینستا

283 بازدید | 70 پست

امروز داشتم تو اینستا میچرخیدم یه خانومی عکس گربه و طوطیشو گذاشته بود که چقدر باهم خوبن..رفتم براش کامنت بذارم دیدم یه آدم واقعا جاهل اومده نوشته نگه داشتن حیوون تو خونه چه پرنده چه غیر پرنده باعث میشه جن و پری بیاد تو خونه‌ی آدم،آدمو اذیت کنه،نباید نگه‌دارید..امامامون گفتن اینارو، اگه به خدا اعتقاد دارید نباید نگه دارید چه تو خونه چه تو حیاط چه نزدیک خونه هرچی دورتر باشن بهتره از حیوونا دوری کنید...رفتم بهش گفتم درسته که جای حیوونا تو خونه نیس(مگر اینکه نتونن به طبیعت برگردن یا از بچگی تو اسارت بوده باشن) اما این حرفا هم واقعا دروغه لطفا الکی از خودت حرف درنیار به اسم ائمه..اینا عین کلماتیه که من بهش گفتم...بعد اومد دایرکت داد کلی فحش‌ ناموسی به من داد..بعد من تو اکانت اینستام چندتا عکس با سگ و اسب و پرنده دارم اومده اونارو اسکرین گرفته فرستاده برام بعد نوشته تو یه حیوون‌پرستی خداتو ول کردی رفتی چسبیدی به حیوونا داری اونارو میپرستی..اصلا به چه حقی کامنت منو جواب دادی من به دینم و اسلامم معتقدم تو داری به اعتقاد من توهین میکنی حیوون‌پرست بدبخت...

اون خانوم حرفای خیلی خیلی زشت دیگه‌ای زد که خودم خجالت میکشم که بگم... واقعا از یه کسی که ادعاش میشد مذهبیه و تو بیوش زده منتظر امام زمان و کلی پست صلوات و اعتقاد به خدا تو پستاش داره انتظار نمیرفت این چیزا رو بگه...

اعصابم از صبحه خورده..بیشتر از این اعصابم خورده که چرا بدون اینکه چیزی بهش بگم بلاکش کردم😑😒..میخواستم بهش بگم حیوون‌دوستی،حیوون‌پرستی نیس...واقعا درک نمیکنم این آدما رو...الان واقعا اعصابم داغونه😑

شما چه نظری دارین؟درباره اون شخص یا حرفای من و حرفای اون خانوم..

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊

اینا مسلمون نیستن مسلمان نما هستن والا داعش هم اینجور اخلاقی ندارن بهش میگفتی کجای دین وقران نوشتن بیای به یه ادم بیگناه فحش بدی تهمت بزنی خدای ما مگه خدای حیوانات نیست پس حیوانات بیگناهو کی افریده نکنه شمربن ذی الجوشن افریده واقعااگه خیلی دین واسلامو. قبول داره همین دین اسلام گفته مردحق داره چهارتا زن عقدی داشته بهش میگفتی برو براشوهرت زن پیدا کن زنیکه بی بندوبار بی همه چیز والا اعصابمو خردکردی

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓

خب حرف شما منطقیه. من با شما موافقم

ولی خیلی متاسفم برای اون شخص که مثلا مذهبیه و انقد داره افراطی عمل میکنه. واقعا متاسفم چهره واقعی و قشنگ اسلامو داره تخریب میکنه... اصلا شاید این ماموریتو داره که تو فضای مجازی بقیه رو دین زده کنه🤔

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تاکید شده به نگه داشتن  پرنده درخانه خصوصا وقتی بچه داری کبوتر خصوصصااااا

و همچنین گربه 

البته گربه نه در خانه در محوطه 

واقعا تعجب میکنم یکی تا این اندازه مذهبی باشه و ندونه که از نگهداری حیوانات در خانه بسیار روایت داریم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اینا مسلمون نیستن مسلمان نما هستن والا داعش هم اینجور اخلاقی ندارن بهش میگفتی کجای دین وقران نوشتن ب ...

آره والا فقط از اسلام یه گوششو گرفتن نمیدونم اون حرفا رو که به قول خودش روایته رو از کجا آورده...

من خودم روایتی از حضرت محمد(ص) دیدم که گفتن هر حیوان پرنده یا غیر پرنده‌ای به نا حق کشته بشه تو قیامت به سمت قاتلش برمیگرده و از خدا تقاضای قصاص میکنه...یا سگ اصحاب کهف که تو قرآن ازش تقدیر شده..یا اینکه خود خدا گفتن اگه سگی غذا براتون گرفت اون غذا حلاله...

واقعا درکشون نمیکنم

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊

اون شخصدروغ گفته چون حدیث داریم در مورد نگه داشتن پرنده و گربه، حدیث از پیامبر هست تو مکارم اخلاق با سرچ حدیث کامل میاد ضمنا این شخص مذهبی نبوده داشته ادای مذهبی در می‌آورد بااحادیث بهش نشون میدادین که داره دروغ میبنده به ائمه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اتفاقا تاکید شده به نگه داشتن  پرنده درخانه خصوصا وقتی بچه داری کبوتر خصوصصااااا و همچنی ...

واقعا...اینا اصلا خودشون دین‌زده‌ان😑

آره والا فقط از اسلام یه گوششو گرفتن نمیدونم اون حرفا رو که به قول خودش روایته رو از کجا آورده... م ...

البته سگ شکاری و سگ نگهبان

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اون شخصدروغ گفته چون حدیث داریم در مورد نگه داشتن پرنده و گربه، حدیث از پیامبر هست تو مکارم اخلاق با ...

من نمیدونم چرا بهش هیچی نگفتم فقط بلاکش کردم😑😐

البته سگ شکاری و سگ نگهبان

آره دیگه همونا

حدیث در مورد نجاست سگ داریم و خوک ولی در مورد دیگر حیوانات خیر این شخص هم داره اسم دین و تخریب میکنه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خب حرف شما منطقیه. من با شما موافقم ولی خیلی متاسفم برای اون شخص که مثلا مذهبیه و انقد داره افراطی ...

شایدم مامور همین کاره واقعا😐👐🏻 چون دیگه تا این حد ندیده بودم کسی با یه جمله‌ی من این شکلی برخورد کنه

من نمیدونم چرا بهش هیچی نگفتم فقط بلاکش کردم😑😐

کاشک یه سرچ میکردین احادیث و میدادین بهش و به‌م میگفتید از زبان اهل بیت حرف بی جا نزنه 

آره والا فقط از اسلام یه گوششو گرفتن نمیدونم اون حرفا رو که به قول خودش روایته رو از کجا آورده... م ...

خوب بله منم مثل شما شایدم بدتر ازشما حیوون دوس دارم حتی گیاهخوارم شدم یبار کباب خوردم سم شد برام هی صحنه ذبح میومد توی ذهنم الان شما چه گناهی داشتی اومد. فحش داد بهتون برید سایت پلیس فتا گزارش بدید اسمشو همه چیزشو اسکرین بگیرید یعنی چه که بخاطر عقاید زنگ زده اش به یه خانم بی گناه ومدافع حقوق فرشته های الهی تهمت بزنه بیچارش کنید 🙏🙏🙏

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓