2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب تو اندیشه فاز1

| مشاهده متن کامل بحث + 11161 بازدید | 62 پست
عزیزم من دخترم رو مهد پرستوهای شادی میبرم خدایی خیلی راضیم جای تمیزی هم هستش ✨😍😍

عزیزم رو چه حسابی میگید خوبه؟؟؟واقعیت رو بگید که بقیه درست انتخاب کنند

اتفاقا برعکس بچه من امسال پیش دبستانی اونجا ثبت نام کردم و خیلی پشیمون هستم؛ ؛ با توجه به پولی که از ما گرفتن خدماتی که به بچه ها ارائه میدن خیلی کمه نسبت به جاهایی که مقایسه کردم؛غذایی که بچه ها میدن اصلاااا خوب نیست اینو فقط بنده نمیگم خیلی از مادرا میگن

و اینکه تو کلاس فقط زوم میکنن رو چندتا بچه که دقت بیشتری رو درس دارند و رو اونا کار میکنن در صورتیکه باید بچه هایی دیگه هم شرکت بدن اینجوری اون بچه فکر میکنه من حتما یه فرقی با بقیه دارم که منو تو جمع شرکت نمیدن و باعث میشن اعتماد بنفس بچه بیاد پایینتر و ضربه بخوره بچه؛ خیلی پولکی هستن؛

بهترین مهدکودک و پیش دبستان اندیشه لب خندون فاز ۱ اندیشه هست من قبلا پسرمو میبردم الانم دخترم که ۹ ماهشه رو میبرم واسه وزن گیری بردمش بهداشت اونجا بهم گفتن همه چی عالیه.گفتم ۲ ماهه مهد میزارمش شاغلم گفتن هر جا میزاری معلومه رسیدگیشون خوبه گفتم لب خندون میره خانمه گفت همکار ما هم بچه اش ۲ ساله اونجا میره واقعا راضیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین مهدکودک و پیش دبستان اندیشه لب خندون فاز ۱ اندیشه هست من قبلا پسرمو میبردم الانم دخترم ک ...

برای من که عبرت شد سال بعد برای کلاس اول با دقت بیشتری انتخاب کنم

به قول خودشون 23 سال سابقه و چهار ستاره در فاز 1 هستند،ولی همش تبلیغ بود؛ رو تراکت تبلیغاتشون زده بود چه کارهایی به کودک ارائه میدن ولی چز چند مورد بقیش اجرا نشد.

پیش دبستانی دولتی گذاشتم بودم خیلی بهتر از اینجا بود 

خیلی از مادرا شاکی هستن؛یکسره در حال پول گرفتن و خدمات صفر.

برای من که عبرت شد سال بعد برای کلاس اول با دقت بیشتری انتخاب کنم به قول خودشون 23 سال سابقه و چهار ...

موافقم خیلی از مهد ها فقط تبلیغ هستن شما کجا بردید؟من از لب خندون راضی بودم بچه ات رو کاش میبردی اونجا 

عزیزم رو چه حسابی میگید خوبه؟؟؟واقعیت رو بگید که بقیه درست انتخاب کنند اتفاقا برعکس بچه من امسال پی ...

والا ما که خیلی راضی هستیم از پرستوهای شادی خواهر زاده و برادر زاده من اونجا میرن اتفاقا میگن از نظر پولی هم خیلی باهاشون کنار اومدن

عزیزم رو چه حسابی میگید خوبه؟؟؟واقعیت رو بگید که بقیه درست انتخاب کنند اتفاقا برعکس بچه من امسال پی ...

رو حساب اینکه من ۲ سال هست که بچم رو اونجا میبرم با وجود اینکه سن بچه من کم تر بود اما هم شعر یاد میگرفت هم با هم دیگه بازی میکردن من فیلم های شعر خوندنش رو هم میدیدم

بچه هایی که توی یه مجموعه هستن پتانسیل های متفاوتی دارن اجبار نیست که همه بچه ها حتما مثل هم باشن  آموزش همه بچه ها تو کلاس یکی هست ولی بچه ها مثل هم نیستن شما باید ببینید بچتون نسبت به روز اول چه قدر پیشرفت داشته و خودتون چقدر برای رشد بچتون تلاش کردید و پابه پای آموزش ها اومدید

متاسفانه ما والدین ایرانی همش نگاه میکنیم ببینیم بچمون چی یاد گرفته و میگیم پول دادیم نباید هیچ تعاملی با بچمون در رابطه با آموزشش داشته باشیم  اعتماد به نفس بچمون پیش دوستاش تایم شاد بودنش مطرح نیست 

به نظرم شما دیدگاهتون برای رضایت داشتن از جایی اشتباهه

هزینه که همه جا ها هزینه دریافت میکنن غذا هم انصافا با توجه به پولی که میگیرن خوبه اخه با این مبلغ دیگه باید چه غذاهایی تو لیستشون باشه 

ما که همه رضایت داریم من همین که هر روز بچم با شوق میگه امروز چیکار کردن برام کافیه وکلی خوش هستم و هزینه ای که میدم تو چشمم نیست

نه صرفا شما که انگار هر جایی رو فقط بر اساس قیمتش میسنجید

پرستوهای شادی خیلی هم عالیه بهترین مهد پیش دبستانی منطقه اس دختر من ۲ سال اونجاس امسال هم پیش دبستانی  آموزش وکارهای مهارتی وتمام چیزها کامل وبی نظیر من و خیلی از مادران خیلی هم راضی هستیم کاش مدرسه داشتن

اینهمه جانبداری از مهدکودک یکم مشکوکه نکنه مهد خودتونه؟

هعی خدا🤣🤣🤣

از یه جایی هم تجربه خوبی داشته باشی بخوای تعریف کنی سریع یه برچسبی میچسبونن

من فقط تجربه خودم رو بیان کردم و خواستم دید بازتری به عنوان پدر مادر داشته باشیم که بتونم بیشترین استفاده رو از یک مجموعه داشته باشیم دیگه خود دانید 

اینهمه جانبداری از مهدکودک یکم مشکوکه نکنه مهد خودتونه؟

خداروشکر ما انسان ها هم در مقام قضاوت نیستیم و قضاوت فقط کار خداست مثلا منم بگم شما هم خیلی از لب خندون تعریف میکنید نکنه مال خودتونه؟ 🤭😉😉 اما خب نمیگم چون که قضاوت فقط با خداست که البته الحمدلله