2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب تو اندیشه فاز1

| مشاهده متن کامل بحث + 11160 بازدید | 62 پست
سرزمین غنچه هام میگن خوبهمنم امسال باید دخترمو بفرستم پیش دبستانی نمیدونم کجا بفرستم

به نظر من مهدکودک واسه پیش دبستانی بهتر از مدرسه است من خودم انتخابم لب خندون هست چون چندتا از همکارام تو بیمارستان بچه شوند رو اینجا میفرستادنم و خیلی راضی بودن

مهدکودک لب خندون اندیشه فاز یک هست فکر کنم خیابون ششم یا پنجم غربی باشه دقیقا یادم نیست اما هم زن داداشم که خونه اش اندیشه هست خیلی راضی بود هم اینکه برادر زاده ام خیلی خیلی پیشرفت داشت مخصوصا تو صحبت کردنش.زن داداشم میگفت متخصص اطفال اونجا رو بهش معرفی کرده گفته ببر اونجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالهاست با پرستوهای شادی اشنا هستم هم پسرم سال 97مهدکودک اونجا رفته و بعداً  دخترم هم مهد اونجا بود هم پیش دبستانی خیلی راضی هستم فوقالعاد پرسنل خوب داره مدیر شوند هم خیلی خوبه با تجربه هستن خیلتون راحت 

من که فعلا لب خندون میبرم چون واسه جذب بچه ام خیلی وقت گذاشتن من تو دفتر بودم و مانیتور بزرگ روبه روم بود شاهد تلاشهای مربی و کمک مربی بودم و واقعا مدیرش نظارت کامل داره خداروشکر عسلکم بالاخره کوتاه اومد و همکاری کرد

سلام مهد قاصدک تو 6 شرقیخوبهومهد قصر شادی سر فاز که اونم وخوبهراستی مامان مهرسا دختر منم همسن مهرسای ...

مهد قاصدک تو ششم شرقی خیلی مزخرفه،مربی ها و مدیر از خود راضی بنام خانم احمدی،اصلا همکاری ندارن بچه ها رو هل میدن حالا خودتون خواستین تجربه کنین

من یک ساله از تهران اومدم اندیشه تو این مدت همه مهد های اندیشه رو سر زدم به عنوان اینکه میخوام ثبت نام کنم از اولیای در رفت و امد کلی اطلاعات گرفتم همه مادراا که از لب خندون اومدن بیرون راضی بودن همین باعث شد بچه ها رو ازمایش ببرم که همون روز اول جذب شدن 

نظرمو گذاشتم چون ممکنه دغدغه خیلی از مادرا باشه

[QUOTE=379517502]من ۲ تا مهدکودک کار کردم به نظرم من باغ خاطره افتضاح ترینش بود مدیر بی کفایتی داشت که فقط الکی زبون ...[/QUOTE

بچه ها من امروز رفتم لب خندون دخترم دو سالشه گفتن جا نداریم اسمش رو تو رزرو نوشتن.به نظرم تمیز و شاد بود باید ببینم بعدا چی میشه ممنون که راهنمایی کردید

چند روز ‌پیش دخترم رو برم مطب دکتر نیکجو دو تا مادر اونجا بودن که مثل من بچه هاشون رو واسه چکاپ اورده بودن مطب ازشون راجع مهد پرسیدم یکشیون پسرش ۳ سالش بود گفت میرم لب خندون یکی دیگه هم پیش دبستان رو اونجا بود هر دو اینقدر تعریف کردن که راغب شدم پسرم رو ببرم مهد.از اونجایی که قبل هر کاری سرچ میکنم دیدم بیخود نیست اون دو تا مادر این همه تعریف میکردن اینجا همه نظرات راجع به مهد مثبته.

دختر من پیش دبستانش رو کودکستان لب خندون بود من از روی نظرات نی نی سایت سال قبل بردم لب خندون و راضی بودم کسی مدرسه غیر انتفاعی خوب تو فاز یک سراغ داره؟

دعا کنید یه مدرسه خوب مثل کودکستانش پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید