2777
2789
عنوان

کانسیلر میبلین واقعا خوبه؟

21837 بازدید | 34 پست

کانسیلر میبلین توی کلیپ های ارایشی خیلی تو قیافه و صاف شدن پوست اثرمیزاره تبلیغه یا واقعا خوبه؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

متوسط 

بهتر از اونم هست 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا خوبه کلا محصولات میبلین خوبه ولی فیکش خیلیییییییی زیاده باید اصلشو پیدا کنی

ی انلاین شاپ داره  سرشم صورتیه انگار اصله.میده۱۲۵تومن بنظرت بااین قیمت اصله؟

چه مارکی خوبه؟

چه انتظاری ازر کانسیلر داری؟؟؟ کاورش زیاد باشه؟ سبک باشه؟؟ قیمتش؟؟ 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
ی انلاین شاپ داره  سرشم صورتیه انگار اصله.میده۱۲۵تومن بنظرت بااین قیمت اصله؟

اصلااااا آنلاین سفارش نده لوازم آرایشی رو من تجربشو دارم ی سری آت آشغال برام فرستادن اول خوب تو نت بگرد درباره اینکه بتونی تشخیص بدی کدوم فیکه کدوم اصل بعد برو از لوازم آرایشی حضوری بخر بازم میگم فیکش خیلی زیاده باید خوب بشناسیش

چه انتظاری ازر کانسیلر داری؟؟؟ کاورش زیاد باشه؟ سبک باشه؟؟ قیمتش؟؟ 

کاور بالا میخوام رنج قیمتشم خیییییلی گرون نباشه بشه تو عروسی استفاده کرد آدم تغییرکنه

[QUOTE=100376518]سوال منم هست  میخوام کرم پودر میبلین و کانسیلرشو بگیرم  ولی نمیدونم چه کنم  پوستم ...[/QUOTE منم پوستم چربه من کرم پودر موس میبلین و دارم واقعا عالیههههه عاشقشم