2777
2789
عنوان

کانسیلر میبلین واقعا خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21869 بازدید | 34 پست
منم پوستم چربه من کرم پودر موس میبلین و دارم واقعا عالیههههه عاشقشم

موس چیه اصلا؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گودی زیر چشم خود خسته شده اید؟  بنظرتون با اون هاله سیاه زیر چشم ها خسته و مریض بنظر می رسید؟ برای از بین بردن لکه های تیره و جای جوش صورتتان راهی پیدا نکرده اید؟ 

تمامی این مشکلات راه حل خاص خود را دارد که دراین نوشتار سعی بر آن داریم شما را با بهترین محصول آرایشی موجود در دنیا(کانسیلر) که قاتل این تیرگی ها و عدم یکنواختی رنگ پوست هستند را به شما معرفی کنیم.

کانسیلر یکی دیگر از مهمترین محصولات آرایشی بانوان است که در صورت وجود هاله تیره دور چشم یا جای جوش تازه می تواند به بهترین شکل ممکن شما را برای محو کردن آن کمک کند، این محصول کاربردی از همان کرم پودرهای رنگدانه دار به صورت فشرده در حالت های مایع، جامد و نیمه جامد تولید شده است.

برای خرید کانسیلر با قیمت مناسب شما می توانید به سایت فروشگاه اینترنتی الانزا مراجعه کنید و کانسیلر مناسب با پوست و هزینه تان را انتخاب نموده و ثبت سفارش کرده و در نهایت در کمترین زمان ممکن محصول ارسالی و باکیفیت خود را تحویل بگیرید.