2777
2789
عنوان

کیا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 89 پست
ماهم یه سوناتا داریم و یه ۲۰۶  سوناتا مشترکه بین من و سوهرم ولی ۲۰۶ مال منه اره یکم مرخصی گرف ...

شوهرم حوصله نداره بره .... اصلا چند وقت رانندگی هم نمی کنه منو به عنوان راننده گذاشته 😂😂

قربان وفای سگ ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هر یه یه ماشین داریم همه چی هم سوار شدیم آخه شوهرم نمایشگاه ماشین داره هر ماشینی میخره اول خودمون ...

خوش ب حالتتتت

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تازه باید حداقل ۳۰۰ میلیونم پول ماشین بدی😂😂😂😂😂

دقیقن خخ 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من علاقه خاصی دارم نمیدونم چرا خخ

شاید منم جات بودم اینجوری بودم ولی چون از اول بوده برام خیلی چیز جالبی حساب نمیشه . ولی مثلا خون پدریم خیلی بزرگه ولی دوبلکس نیس واسه همین از بچگیم عاشق خونه دوبلکس بودم 🤦‍♀️😂

ینی یه سوناتا اخرین مدل بگیری اروند با پلاک ملی شدنش چقدر در میاد

حداقل ۴۰۰

ولی من خبر ندارم

شوهرم میگه اینطوریه ولی دیگه نمیدونم درسته یا ن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من برنامه ریزی‌کردم تا آخر سال مزدا ۳ بخرم البته نمیدونم مدل بالا محسوب میشه یا نه قیمتشم ۳۹۰ تومنه

مزدا ۳ خیلی ماشین خشکیه

اصلا سواریشو دوست ندارم

اول سوار شو ببین دوست داری بعد بخر

تاب زیاد داره 

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
شاید منم جات بودم اینجوری بودم ولی چون از اول بوده برام خیلی چیز جالبی حساب نمیشه . ولی مثلا خون پدر ...

اره عزیزم درست میگی