jigali مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17049 عنوان دلخوشی | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست سلام جیگرا بیاین از دلخوشیای کوچیک که ذوق میکنین وباعث میشه حالتون رو خوب کنین بگین😍😍 1398/05/17 | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارامیر عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 1014 ای جانم😍بسلامتی بیاد بغلت ..دخترا بابایین😁😁😁میخواد خودشو واسه باباش لوس کنه😂 فداتشم عزیز دل 😘 آره فک کنم قشنگ داره خودشو واسه امیر لوس میکنه خدایا ممنونم واسه همه چیز ... خودت مواظب فرشتم باش💛
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 چه دل خوشی های خوبی بودن حالم خوب شد الهی که همیشه دلتون خوش باشه😍 اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
jigali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17049 فداتشم عزیز دل 😘 آره فک کنم قشنگ داره خودشو واسه امیر لوس میکنه 😍😍😍😍دختر لوس مامانش .
jigali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17049 چه دل خوشی های خوبی بودن حالم خوب شد الهی که همیشه دلتون خوش باشه😍 فداتم عزیزم همچنین😍توهم بگو از دلخوشیات
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 فداتم عزیزم همچنین😍توهم بگو از دلخوشیات دل خوشی های منم زیادن خدارو شکر وقتی خواهر زادم رو می بینم ذوق می کنم خیلی دوستش دارم😍 اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
malihh75 عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 693 وقتی پسرمو از پوشک گرفتم بردمش دسشویی خودش جیش کرد حس کردم هسته اتم کشف کردم اون لحظه خخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂
jigali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17049 دل خوشی های منم زیادن خدارو شکر وقتی خواهر زادم رو می بینم ذوق می کنم خیلی دوستش دارم😍 چخوب😍😍😍همیشه دلت خوش باشه گلم
jigali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17049 وقتی پسرمو از پوشک گرفتم بردمش دسشویی خودش جیش کرد حس کردم هسته اتم کشف کردم اون لحظه خخخخخخ😂😂😂😂 ... آخی😂😂😂😂😂😂😂😂
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 چخوب😍😍😍همیشه دلت خوش باشه گلم ممنون عزیزم شما هم همیشه دلت خوش باشه عزیزم اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا