2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیاده روی  رفتن  خرید  سورپرایزای شوهرم  رفتن بخونه مادرم وخاهرم  کنار ...

منم همه اینا😍😍خیلی لذت بخشن مخصوصا پیاده روی

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

لاک بزنم  رژ بخرم  تو جیبم پولی پیدا کنم که یادم نبوده کی گذاشتم  نی نی م بهم بخند ...

😍😘چخوب قربون نینیت ...منم حالم خوب میشه بااینا

من مثلا یه خرید کوچیک حالمو خوب میکنه..خودمو مهمون کنم به یک چیز خوشمزه ..خیلی چیزای کوچیک هست ..مثلا بابچها وررفتن 

وقتی دخترم با شنیدن صدای باباش تکون می خوره 😍😍😍 بهترین دلخوشی دنیاست

عزیزم😍😘😘فکر کنم خیلی حس قشنگی باشه من که قسمت نشده این حس رو تجربه کنم😍😍

عزیزم😍😘😘فکر کنم خیلی حس قشنگی باشه من که قسمت نشده این حس رو تجربه کنم😍😍

خیلی حس شیرینیه انشالله هر وقت که وقتشه قسمتت بشه 😘😘😘😘 فقط نمیدونم چرا من که باهاش حرف می زنم واکنش نشون نمیده فقط وقتی باباش حرف میزنه باهاش تکون میخوره 😂

خدایا ممنونم واسه همه چیز ... خودت مواظب فرشتم باش💛

موقع خاب زنگ میزنه....من خاب و بیدار جواب میدم...

پیاده روی

خریدای کوچیک کوچیک

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
خیلی حس شیرینیه انشالله هر وقت که وقتشه قسمتت بشه 😘😘😘😘 فقط نمیدونم چرا من که باهاش حرف می زنم وا ...

ای جانم😍بسلامتی بیاد بغلت ..دخترا بابایین😁😁😁میخواد خودشو واسه باباش لوس کنه😂

2790
2778
2791
2779
2792