2777
2789
ای جانم😍بسلامتی بیاد بغلت ..دخترا بابایین😁😁😁میخواد خودشو واسه باباش لوس کنه😂

فداتشم عزیز دل 😘 آره فک کنم قشنگ داره خودشو واسه امیر لوس میکنه

خدایا ممنونم واسه همه چیز ... خودت مواظب فرشتم باش💛

چه دل خوشی های خوبی بودن حالم خوب شد الهی که همیشه دلتون خوش باشه😍

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فداتم عزیزم همچنین😍توهم بگو از دلخوشیات

دل خوشی های منم زیادن خدارو شکر وقتی خواهر زادم رو می بینم ذوق می کنم خیلی دوستش دارم😍

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
دل خوشی های منم زیادن خدارو شکر وقتی خواهر زادم رو می بینم ذوق می کنم خیلی دوستش دارم😍

چخوب😍😍😍همیشه دلت خوش باشه گلم 

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

وقتی پسرمو از پوشک گرفتم بردمش دسشویی خودش جیش کرد حس کردم هسته اتم کشف کردم اون لحظه خخخخخخ😂😂😂😂 ...

آخی😂😂😂😂😂😂😂😂

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

چخوب😍😍😍همیشه دلت خوش باشه گلم 

ممنون عزیزم شما هم همیشه دلت خوش باشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792