2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=100261208]برعکسش بیشتر دیده شده ک زنه باافتخار کنار مرده زندگی کرده[/QUOTEاونکه اره ولی جدیدا مردا هم اینجوری شدن.....چندروز پیش اینجا زنه خیانت کرده مرده خودش باچشاش دیده که شب یکی اومده خونش.....دختره رفته خونه باباش راهش ندادن دوباره برگشته......و مرده واسه اینکه آبروش نره میگه دزدبوده اومده خونمون طلا بدزده

توی فیلم هیولا زن مهران مدیری خیانتی که شوهرش کرده رو میبینه و میگه تا الان با نداریت ساختم و الان که پولدار شدی ازت جدا نمیشم و از پولت استفاده میکنم و طلاق نگرفت

حالا ما کاری نمیتونیم بکنیم و اینجا ایران است

همسایمون شوهرش میره کرج خونه مادرش نصف شب میزنه به سرش برگرده 

دوتام بچه داشته 

میاد میبینه بله زنش با یه پسر سی و یکی دو ساله تو رختخاب دستمال کاغذی ام بالا سرشون دوتام بچه داشتن اونام تو اتاق خاب بودن هیچی یه چهارتا مشت و لگد میزنه پسره رو میندازه بیرون 

از فرداشم با زنش انگار نه انگار اتفاقی افتاده 

اخرم زنه جدا میشه با همون پسره ازدواج میکنه الان ازش بچه ام داره شیش سال اینام بزرگ تر از پسرس😑😑

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
واااااای از گناهش نترسید؟

از اوارگی بچه هاش نترسید چه برسه به گناهش 🙄

الان بچه هاش زسر دست ناماردی و مادربزرگشونن و برا جاریش حمالی میکنن😐

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز