2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شیر خشک میدم پسرم

127 بازدید | 21 پست

شیرم کمه یعنی کو شد فقط در حدیه ک پسرم مک میزنه دیگه نمی مونه ک بذوشم

سیر هم نمیشه مجبورم شیر خشک بدم 

ضرر نداره براش 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بد اخه؟؟؟؟ وقتی شیر خوبی نداری شیر خشک مفید تر‌ . دخترم ۱۰ ماهش از ۳ ماهگی میخوره . وزن و قدش عالی. ۹ ماهگی راه افتاد‌ . ۶ ماهگی کلمه گفت. بشدت بچه باهوشی. توی کشورای خارجی از بعد ۶ ماه شیر خشک اضافه میکنن چون شیر مادر کم کم ویتامین لازم از دست میده . ۹ ماه که کلا شیر مادر قطع میکنن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من که خیلی خوشحالم به پسرم شیرخشک میدم. تمام مواد ضروری بدنش تکمیل میشه.  

چی میدی عزیزم من ببلاک میدم بخاطر رفلاکس

دوس داشتم نان بدم میگن ن

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
چی میدی عزیزم من ببلاک بای بدم بخاطر رفلاکس دوس داشتم نان بدم میگن ن

من آپتامیل میدم. یه چندبار که آپتامیل نبود سوپرامیل گرفتم انگار بیشتر دوست داشت. 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
بدیش اینه که فردا بزرگ شد خواستی تهدیدش کنی نمیتونی بگی شیرموحلالت نمیکنم

😂😂😂😂😑😑😑