2777
2789
عنوان

یاد عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 55 پست
تو ت ل گ ر ا م بزنین نامه پست نشده میاره همش دستنوشته منه برای اون ....

وای خدای من چه زیبا نوشتی.عالیه...ولی حیف و صد حیف ک ارزش این عشق و احساساتتو نداشت😞

مرگ بر ازدواج🍷

نگو که حالا حسی بهش نداری که باور نمیکنم من با کلمه کلمه نامه ات اشک ریختم تو قوی تر کردی خودتی با موضوع کنار اومدی غیر ممکنه شبی پیش نیاد که از یادش بالشتت خیس نشه هر چقدر هم که بد بوداگه واقعا عاشق بودی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگو که حالا حسی بهش نداری که باور نمیکنم من با کلمه کلمه نامه ات اشک ریختم تو قوی تر کردی خودتی با م ...

ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد.سرما نمیفهمد.طوفان نمیفهمد.اصلا نمیفهمد

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

سلام

بهتر از جان

جان جانان

شبهای بیمارستان آدم را عذاب میدهد

غروب دلگیر است

اما غروب این حوالی دلگیرتر

چرا دکترها اینقدر سوال های علمی میپرسند

چرا قلبت درد میکند دختر جوان

مثلا من بگویم

قلب درد ندارم

چون

قلبم از دست رفته

با اندوهی سر تکان نمیدهند و پوزخند بر شمایلشان نقش نمیبندد

آری قلبم درد میکند چون که سرنوشتم را تیره تر از همیشه میبینم

ای جانانم....

عذر مرا بپذیر

دیگر قلبی ندارم که فدایت کنم

همان دم آخر افتاد و شکست

همچون

بیماری که در اتاق عمل مُرده است

بر روی این تخت بی محابا دراز کشیده ام

چگونه دستِ پزشک خود را ببوسم و بگویم

ممنون که یادآوری کردی هنوز

تکه جانی دارم

فراموش میکنم خودم

که هر چه دویدم را

اصرار می کنی که بخندم

چه انتظاری از کُنده ی قطع شده داری؟

که درخت باشد؟

اصراری عبث است

رهایم کنید بر این تخت

که آرام گیرم از هیاهوی جهان...

#۲۸آذر۹۶ 

✍

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
سلام بهتر از جان جان جانان شبهای بیمارستان آدم را عذاب میدهد غروب دلگیر است اما غروب این حوالی ...

جان جانانم!منو یاد شعری انداخت که باهم میخوندیم هیچ میدانی که تو جان منی درمیان جمع جانان منی گرتو نباشی روح ازجسمم جداست تو سراغازوپایان منی

[QUOTE=100239583]شنا هنوز ازدواج نکردید؟؟؟[/QUOTEعقد نه ولی نامرد کردم با یکی که عاشقمه....منم دوسش دارم....

[QUOTE=100239583]شنا هنوز ازدواج نکردید؟؟؟[/QUOTEعقد نه ولی نامرد کردم با یکی که عاشقمه....منم دوسش ...

راست میگی تو هم دوسش داری چه صادقانه گفتی تا اخر عمرت نمیتونی بگی با کسی که عاشقشم

جان جانانم!منو یاد شعری انداخت که باهم میخوندیم هیچ میدانی که تو جان منی درمیان جمع جانان منی گرتو ن ...

من و اونم شعر من حواسم به تو بود رو میخوندیم....هنوز فیلمشو دارم زیر برف باهم خوندیم...گوینده بود صداش زنگخور گوشیم بود....عشق اول و اخر نداریم اما غشق درست و غلط داریم....من واقعا دوسش داشتم اونم خیلی دوسم داشت فقط اون کم اورد منم یه تنه نشد جلو برم...وقتی هم اون اومد دیدم واقعا باز داره به خودش فکر میکنه تا من....گفتم شش ماه خون گریه میکنم ولی بعد درست میشه چرا یه عمر گریه کنم از انتخاب غلط

من و اونم شعر من حواسم به تو بود رو میخوندیم....هنوز فیلمشو دارم زیر برف باهم خوندیم...گوینده بود صد ...

امیدوارم همیشه قوی بمونی و روزهای خوبی رو درکنار همسرت تجربه کنی من تقریبا مثل شما بودم باید یه نفره تلاش میکردم ولی به هر حال به نظرم حتی اگه به مرگ میرسیدم بهتر ازاین زجر بی پایانه