2777
2789
عنوان

یه سوال درباره ارتباط چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 10322 بازدید | 35 پست
تو چشم نگاه کن ولی گاه به گاه نگاه تو بر گردون . هم متانت رو میرسونه هم بی احترامی نکردی

اگه برای هر دو نفر این اتفاق نیفته و کلا برنگردونن دلیل خاصی داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فیس تو فیس شدن نشانه احترامه و نه چشم تو چشم شدن!

من تو چشم پدرم هم نمیتونم مستقیم زل بزنم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیره شدیم هر دوتا😂😂😂 ینی ببین من داشتم حرف میزدم اون گوش میداد من دیگه تا ته چشمای یارو رفتع بو ...

مجردیه پس.انشالله همین چشما قسمتت بشه😁

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
نه من کلا تو یه دقه عاشق شدن رو دوست ندارم  ....  اما ارتباط چشمی تاثیر گذاری بیشتری داره ...

یعنی باهاش صحبت کردم چون کلا ادم اجتماعی و شغلش جوریه که تو اجتماست و روزانه با کلی ادم سرو کار داره از زن گرفتع تا مرد و پیرو جوون نگاه کردن به اعماق چشم بدون برگردوندن چشما مثلا عادیه فک کنم

نه اما معمولا مودبانش اینه گاه گداری چشماتو برگردونی برای یکی دو ثانیع

اره منم زل نمیزنم ولی بازم به چشای طرف نگاه میکنم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
خیره شدیم هر دوتا😂😂😂 ینی ببین من داشتم حرف میزدم اون گوش میداد من دیگه تا ته چشمای یارو رفتع بو ...

چه حال هم میده این نگاه کردنا

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
چشم تو چشم شدن نشونه چیه😂😂😂

نشونه ی کم بودن حجب و حیا !

کار خوبی نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

همین زل زدنه باعث شد تا یک هفته بگم چه چشمای براق و خوشگلی داشت چقد خوب بود این😂😂😂

با اینکه تا ده دقیقه قبل از این ماجرا اصلا برام مهم نبود چه شکلیه

نگاه گذرا به صورت و چشم طرف خب اشکالی نداره..‌