2777
2789
عنوان

یه سوال درباره ارتباط چشمی

10322 بازدید | 35 پست

بچه ها وقتی مثلا داری برای یه اقا یه موضوعی رو توضیح میدی 

یه اقایی که اولین باره باهاش برخورد داری 

بعد به نشونه ی احترام خب نگاه میکنه که چی داری میگی این قطعا هست 

اما اگه یهو در عین حرف زدن یعنی از همون اولش که میخوای حرفتو شروع کنی چشم تو چشم میشین و کلا به قول معروف به اعماق چشم هم نگاه میکنید اونم به مدت دو دقیقه حرف میزنید و موضوعی رو توضیح میدید اعتقاد دارید که یه سری احساس برای ادم بوجود میاد؟

من این موضوع رو شنیده بودم اما تاحالا تو موقعیتش قرار نگرفتم اما واقعا تا چند روز چشمای اون اقا با اینکه اصلا برام مهم نبود تو ذهنم موند و هی یادش میفتادم 

باز بنظرتون این چشم تو چشم شدن نشونه ی احترامه یا نمیدونم واقعا😂

من ب جز چشم جای دیگ رو نمیتونم نگاه کنم هیچ احساس خاصیم نداشتم تا حالا

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب جز چشم جای دیگ رو نمیتونم نگاه کنم هیچ احساس خاصیم نداشتم تا حالا

من خجالت میکشم تو چشم یکی نگاه کنم معمولا هی چشمامو اینور اونور میکنم یا مثلا به نشونه ی اینکه دارم حرفاشو میفهمم سرمو تکون میدم

نه من کلا تو یه دقه عاشق شدن رو دوست ندارم  .... 

اما ارتباط چشمی تاثیر گذاری بیشتری داره  در صحبت کردن  حالا با هر جنسی  .... 

در ضمن افرادی اعتماد به نفسشون بالاست بیشتر اینجوری صحبت میکنن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

آخه آدم پایینو نیگا کنه میگن دلش چیز میخواد چاره ای نیس باید چشمو نیگا کرد هرجی که شد 😂😂

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

تو چشم نگاه کن ولی خیره نشو برا دو دقیقه خواهر😂

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

اصلشم همینه دیگه خیلی ناجوره اون داره حرف میزنه تو به فکش نگاه کنی😓

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
من خجالت میکشم تو چشم یکی نگاه کنم معمولا هی چشمامو اینور اونور میکنم یا مثلا به نشونه ی اینکه دارم ...

خوبه اینم سخت نگیر بی احترامی نیی،بعضیا که به کفششون نگاه میکنن😰

آخه آدم پایینو نیگا کنه میگن دلش چیز میخواد چاره ای نیس باید چشمو نیگا کرد هرجی که شد 😂😂

چیز؟؟  

تو چشم نگاه کن ولی خیره نشو برا دو دقیقه خواهر😂

خیره شدیم هر دوتا😂😂😂

ینی ببین من داشتم حرف میزدم اون گوش میداد

من دیگه تا ته چشمای یارو رفتع بودم نمیدونم چرا 

اونم تا ته چشمای من یعنی هر دومون هی میگفتم رویا دختر زشته چیکار داری میکنی از یک دقیقه گذشت اون چشماتو تکون بده چیه تو چشمای یارویی اصلا نتونستم😂

در حدی بعدش هی پلک میزدم چشماش جلوی چشمم بود انگار ده ساعت مثلا تو عکس به چشماش نگاه کردم 

واقعا چشماش سگ داشت

دوستام میگن چشمای منم همینطوریه نمیدونم

چیز؟؟    

😂😂😂😂😂😂😅

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن